MENIU

Primăria Brașov a plătit indemnizații morților. Raport devastator al Curții de Conturi. Cum s-au sifonat banii în instituția condusă de Allen Coliban

Allen Coliban, primarul Brașovului

Curtea de Conturi a constatat un dezastru financiar la primăria Brașov, condusă de primarul USR Allen Coliban. Inspectorii au constat că edilul rezist a semnat pentru plata unor indemnizații de handicap pentru persoane care erau decedate. Paguba se ridică la 130 de mii de lei. 

 

Edilul rezist nu a făcut niciun demers pentru a recupera banii pe care i-a plătit ilegal instituția pe care o conduce. De asemenea, Curtea de Conturi arată că Primăria condusă de Allen Coliban a făcut plăți nelegale în valoare de 3,5 milioane de lei către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov-Steagul Renașterii.

Primarul Allen Coliban nu a ținut cont de prevederile legale și a aruncat banii cetățenilor pe o echipă de fotbal. Curtea de Conturi i-a cerut lui Allen Coliban să recupereze prejudiciul de 3,5 milioane de lei, dar primarul USR a contestat raportul. După mai mulți ani de judecată, Primăria Brașov a pierdut definitiv procesul împotriva Curții de Conturi.

Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la Allen Coliban, dar fără succes. 

 

Allen Coliban forțează un tun imobiliar! Acuzații grave la adresa primarului de la Brașov

Mai multe articole despre:
allen coliban brasov curtea de conturi