Aglomerație infernală pe Autostrada Soarelui în prima zi a minivacanței

 

Pe Autostrada Soarelui se circula în coloană, la primele ore ale dimineții în prima zi a minivacanței de Sfâînta Maria. 

Este aglomerație de nedescris, încă de la prima oră a dimineții, pe Autostrada Soarelui. Se circulă în coloană, iar la stația de taxare de la Fetești s-a format o coadă imensă de mașini.

Mulți șoferi vor să achite taxa de trecere a podului cash, deși pot face acest lucru printr-un simplu sms sau și mai simplu, la aproape orice stație de carburanți.

România a intrat de azi într-o minivacanță de patru zile. 

Prezență importantă a Poliției

"1.250 de poliţişti rutieri se vor afla în fiecare zi în stradă şi vor acţiona cu cele 300 de aparate radar pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, pentru creşterea gradului de fluidizare a traficului şi pentru a preveni producerea unor accidente rutiere grave. Aceştia vor beneficia şi de sprijinul Inspectoratului General de Aviaţie care va acţiona cu aeronavele ce vor survola cele mai aglomerate trasee", a anunţat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Georgian Drăgan.

Potrivit acestuia, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a dispus dislocarea unor forţe pe autostrăzile A2 şi A4 pentru asigurarea unei intervenţii rapide în situaţia producerii unor accidente rutiere, întrucât se aşteaptă valori crescute ale traficului.

"Peste 4.600 de pompieri şi paramedici vor fi la datorie şi vor acţiona cu cele 3.000 de mijloace pentru asigurarea unei intervenţii rapide în situaţii de urgenţă. Cele 285 de echipaje SMURD de pompieri vor asigura intervenţia şi acordarea primului ajutor calificat la faţa locului, vor beneficia de cele 31 de unităţi şi opt ambulanţe de terapie intensivă şi de cele 40 de mijloace pentru transportul persoanelor şi victimelor multiple", a mai spus Drăgan.

El a precizat că Inspectoratul General pentru Aviaţie va acorda sprijin prin cele zece aeronave - şapte pentru intervenţii în situaţii de urgenţă medicale, iar celelalte vor deservi alte structuri MAI.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
johnneil
15 Aug 08:54
COCALARII incolonati spre baltoaca plina de dejectii.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?