Absolvenţii Spiru Haret eliminaţi din examenul de tilularizare au câştigat procesul cu Inspectoratul Şcolar Vrancea

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Mai multe inspectorate scolare sunt obligate, în urma hotărârilor judecătoreşti, să organizeze un nou examen de titularizare pentru absolvenţii Universităţii Spiru Haret, anunţă instituţia printr-un comunicat.

Curtea de Apel Galaţi a anulat în sedinţa din 12.08.2009 actul administrativ de validare a rezultatului concursului de titularizare de la Inspectoratul Şcolar Vrancea în procesul intentat de mai mulţi absolvenţi de la Universitatea Spiru Haret care au fost eliminaţi din examen, anunţă reprezentanţii Spiru Haret. 

''USH îi îndeamnă pe toţi absolvenţii săi care au fost discriminaţi de angajatori sau de către inspectoratele şcolare să urmeze calea legii si a justiţiei pentru a-şi apăra drepturile conferite de Constituţia României şi Legea Învăţământului'', se arată în comunicat.

Mai mulţi absolvenţi ai universităţii Spiru Haret au fost eliminaţi de la examenul de titularizare din acest an, diplomele lor nefiind recunoscute. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?