A transformat Dacia 1300 a bunicilor în mașină cu comenzi vocale VIDEO

 

Este veche de 40 de ani, dar are dotări de ultimă generație. Vorbim despre o Dacia 1300, al cărei proprietar a investit masiv în ea. Mașina are acum comenzi vocale de deschidere sau închidere, interior cu display sau buton de pornire în loc de cheie. 

Mihnea Dinică a transformat mașina bunicilor într-un automobil cu dotări de ultimă generație. Prima modificare a făcut-o acum cinci ani, iar de atunci totul a devenit o pasiune.

Mihnea Dinică spune că: "Știam mașina de când eram mic, bunicii nu o mai foloseau de câțiva ani și așa că m au lăsat să mă joc cu ea și de la mici modificări am ajuns la ce se vedem acum mai de amploare."Tânărul craiovean a investit până acum peste 3 mii de euro în mașină și spune că a meritat fiecare leu.


Mihnea Dinică e hotărât să nu se oprească aici. Mai are în plan câteva modificări pentru bătrâna Dacia 1300. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?