A stat 24 de ore îngropat de viu într-un sicriu de lemn. Totul a fost transmis live pe Facebook

Un blogger rus în vârstă de 30 de ani a stat îngropat 24 de ore într-un sicriu din lemn la un metru adâncime. Totul a fost transmis în direct pe Facebook.Bloggerul a fost primit cu aplauze, air la finalul experimentului a băut un pahar de coniac în cinstea reuşitei lui. Gabar a recunoscut că după 12 ore de stat îngropat, a început să se resimtă în plan psihic, scrie Agerpres.

Deşi a trecut cu bine peste această rpovocare, bărbatul a susţinut că acest lucru nu trebuie repetat de nimeni, indiferent de pregătire. El a respirat cu ajutorul unui sistem de aerare, instalat în sicriu.

Cele 24 de ore petrecute în sicriu au fost transmise pe Facebook, timp în care a discutat cu cei care îi urmăreau experimentul. Potrivit acestora, bărbatul nu a dat semne de sufocare sau nervozitate.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?