A dat nisipul la o parte, dar ce a găsit sub el i-a înghețat sângele în vene

 
A dat nisipul la o parte, dar ce a găsit sub el i-a înghețat sângele în vine
A dat nisipul la o parte, dar ce a găsit sub el i-a înghețat sângele în vine
A dat nisipul la o parte, dar ce a găsit sub el i-a înghețat sângele în vine A dat nisipul la o parte, dar ce a găsit sub el i-a înghețat sângele în vine A dat nisipul la o parte, dar ce a găsit sub el i-a înghețat sângele în vine

A vrut o vacanță liniștită, la plajă, însă a avut parte de o experiență traumatizantă.Nici prin gând nu i-a trecut acestui bărbat că, în momentul în care va decide să-și petreaca vacanța la plajă, va avea parte de un adevărat coșmar.

În timp ce stătea tolănit la soare, a văzut cum nisipul începe să miște. Curios, a pus mâna pe un băț și a început să sape ușor. Mai apoi, a pus mâna pe o găletușă cu apă din spatele unui șezlong și a început să toarne.

Imediat a văzut cum, de sub nisipul care începea să se topească parcă, a început să se vadă ceva lung. Părea tot un băț, așa că l-a apucat fără nicio ezitare și l-a întors, apoi a turnat apă pe el, să-l spele... Când și-a dat seama, însă, că avea de-a face cu un monstru marin, a înghețat!


A țipat și a început să alerge pe plajă de colo colo, sub privirile îngrozite ale turiștilor. După câteva minute, unul dintre aceștia l-a liniștit, spunându-i că monstrul era un biet crab potcoavă, un animal marin des întâlnit în acea zonă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?