15 toalete ecologice pentru 15.000 de protestatari

 
Unii dintre sindicalişti cred că şi lipsa toaletelor a contribuit la plecarea manifestanţilor, iar mulţi dintre ei spun că şi drumul lung pe care îl au de parcurs i-a determinat să plece mai devreme.
Unii dintre sindicalişti cred că şi lipsa toaletelor a contribuit la plecarea manifestanţilor, iar mulţi dintre ei spun că şi drumul lung pe care îl au de parcurs i-a determinat să plece mai devreme.
Unii dintre sindicalişti cred că şi lipsa toaletelor a contribuit la plecarea manifestanţilor, iar mulţi dintre ei spun că şi drumul lung pe care îl au de parcurs i-a determinat să plece mai devreme. Unii dintre sindicalişti cred că şi lipsa toaletelor a contribuit la plecarea manifestanţilor, iar mulţi dintre ei spun că şi drumul lung pe care îl au de parcurs i-a determinat să plece mai devreme.
Peste 15.000 de doctori, poliţişti, vameşi, profesori, actori sau studenţi au protestat în Piaţa Guvernului. Deşi protestul trebuia să fie un maraton programat până la ora 14:00, majoritatea sindicaliştilor au început să plece încă de la 11:45. Din culisele protestului, reporterii REALITATEA.NET au aflat că miile de oameni au beneficiat doar de 15 toalete ecologice.

Unii dintre sindicalişti au spus că şi lipsa toaletelor a contribuit la plecarea manifestanţilor, iar mulţi dintre ei au declarat că şi drumul lung pe care îl au de parcurs i-a determinat să plece mai devreme.

Câţiva dintre protestatari s-au plâns că abia au găsit o toaletă, alţii au precizat că nu au fost probleme.

Deşi mitingul trebuia să se încheie la ora 14.30, sindicaliştii au început să părăsească Piaţa Victoriei înainte de prânz, în acorduri de muzică populară.


REALITATEA.NET - 15 toalete ecologice pentru 15.000 de protestatarii

Pe 7 octombrie Bulevardul Kiselef a devenit o imensă parcare pentru zecile de autocare şi microbuze care i-au transportat pe sindicalişti.

"Primăria Capitalei a primit cel mai probabil o cerere de la organizatorii protestului în care li se spunea câte toalete sunt necesare. La noi a ajuns o cerere de 15 toalete pentru acest eveniment. Dacă au fost prea puţine nu-mi pot da seama. Ce pot să vă spun e că nemulţumiţi se găsesc mereu şi oriunde", a declarat Andrei Popovici, directorul general al firmei care asigură necesarul de toalete ecologice în Bucureşti. 

În total, miile de oameni au avut la dispoziţie 15 toalete ecologice amplasate lângă Muzeul Ţăranului Român, un grup sanitar aflat în parcul Kiseleff şi încă 8 toalete ecologice amplasate de-a lungul Bulevardului Aviatorilor.

Bucureştiul este recunoscut pentru numărul mic de toalete publice. În prezent Comex Rom SRL are în gestiune un număr de 850 de toalete ecologice în Bucureşti, dintre care 30 - inteligente.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?