Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Yair Miron, fiul patronului clinicii Sabyc, a fost eliberat

Friday, 21 August 2009, 17:05 Sursă: REALITATEA.NET

Recent, avocații patronului clinicii Sabyc şi ai secretarei au susținut, în fața instanței, că cei doi nu mai au cum să influențeze ancheta în desfășurare și că îndeplinesc condițiile legale pentru a fi eliberați sub control judiciar.

În ceea ce o privește pe secretara Cecilia Borza, avocații au reamintit că aceasta nu a făcut decât să respecte fișa postului la clinică. Astfel, aceasta făcea programarea pacientelor și ținea legătura cu medicii și cu donatoarele.

Medicul Harry Mironescu a declarat și la procesul de joi că nu le-a plătit pe donatoare pentru ovocite, ci doar le-a acoperit cheltuielile de deplasare la clinică. Mai mult, Mironescu a amintit că dorește să fie cercetat în libertate, având în vedere starea precară a sănătății sale și condițiile grele de detenție.

Procurorii DIICOT Bucureşti au dispus începerea urmăririi penale a lui Harry Mironescu, Yair Miron şi Cecilia Borzea, aceştia fiind acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat şi de organizarea traficului de celule de origine umană în scopul obţinerii unui folos material.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri