Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Valeriu Argăseală: Echipa încă nu s-a sudat

Thursday, 01 October 2009, 19:35 Sursă: REALITATEA.NET

Cu două egaluri, fără gol marcat şi pe locul trei în grupa H a Europa League, Steaua încearcă să nu dispere, chiar dacă nu a jucat încă împotriva lui Fenerbahce, adversar teoretic mai puternic decât Şerif Tiraspol şi Twente Enschede.

După egalul, 0-0, de joi seară, din Olanda, preşedintele roş-albaştrilor, Valeriu Argăseală, a declarat la GSP TV: "Trebuie să avem răbdare, această echipă nu s-a sudat încă. Twente nu este o formaţie slabă, dar noi nu am învins din cauză că am ratat foarte mult. Este păcat că nu au reuşit oamenii din atac să marcheze, dar eu cred că putem fi mulţumiţi de rezultat. Echipa va juca altfel după revenirile lui Tănase, Emeghara şi Ovidiu Petre. Oricum, suntem în creştere, s-a văzut şi în această seară, s-a văzut şi la Braşov".

Pe de altă parte, el a remarcat evoluţia lui Zapata şi e conştient că portarul columbian şi-a salvat totuşi echipa de la înfrângere. "Mă bucur pentru evoluţia lui Zapata şi că a avut răbdarea de a fi rezerva lui Tătăruşanu. A demonstrat că este un caracter adevărat", a mai spus Argăseală.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri