Coronavirus - România: 1760 de cazuri confirmate

Un incendiu uriaş a mistuit un depozit de recuzită la Studiourile Mediapro. Un pompier a fost rănit

Tuesday, 11 August 2009, 18:07 Sursă: Realitatea TV

Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, incendiul a fost anunţat în jurul orei 20.20, când deja flăcările se răspândiseră în întreg depozitul. Iniţial, au fost mobilizate trei autospeciale de la ISU Ilfov, însă amploarea incendiului a impus intervenţia a încă patru maşini de la ISU Bucureşti. Un pompier, angajat al studiourilor, a fost rănit în timpul operaţiunii.

Potrivit primarului din Buftea, Ion Stoica, incendiul a fost stins în circa două ore şi jumătate. O primă evaluare arată că depozitul, întins pe 2.000 de metri pătraţi, a fost distrus aproape în întregime. La fel, flăcările au mistuit şi recuzita. O comisie va cerceta locul pentru stabilirea cauzei incendiului.

Munca pompierilor a fost îngreunată de faptul că depozitul construit în întregime din tablă nu avea decât o singură cale de acces, printr-o poartă. Studiourile fac obiectul unei tranzacţii complexe. Adrian Sârbu a semnat un acord prin care va transfera grupului american CME, care deţine compania PRO TV SA, toate operaţiunile de entertainment deţinute de MediaPro, într-o tranzacţie estimată la 97,6 milioane de dolari de către banca americană Merrill Lynch. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri