Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Student ucis şi mâncat de un trib amazonian

Thursday, 12 February 2009, 11:07 Sursă: news.sky.com

Un oficial al poliţiei din izoltaul sat Envira a spus că un membru al tribului, care pretinde că a văzut crima, i-a spus: "Victima a fost decapitată şi tăiată în două. Apoi organele sale interne, inima şi părţi din stomac au fost tăiate şi mâncate.

Rămăşiţele victimei au fost recuperate de rudele acestuia, pentru că poliţia nu a obţinut acesul pe teritoriul tribului. Conform legii braziliene, poliţia şi armata nu au dreptul să intre pe teritoriile deţinute de triburi. Detectivilor li s-a permis accesul numai pentru a le pune câteva întrebări liderilor tribului Kulina, la cinci zile de la crimă.

Şeful poliţiei din satul apropiat, Jose Carlos Correia da Silva, a declarat că, de-a lungul timpului, au mai existat altercaţii sau chiar manifestări violente între populaţia indigenă şi locuitorii satului, dar niciodată un caz atât de dur. "Acest caz e atât de straniu! Nimeni nu a putut să creadă aşa ceva prima oară când a auzit povestea".

Potrivit Fundaţiei Naţionale a Indienilor din Brazilia, Kulina este un trib izolat, dar unii membri au avut contact cu populaţie din afara tribului.A utorităţile au declarat că nici nu s-a auzit de canibalism în triburile indiene din Amazon.

Există un milion de indieni în triburi care locuiesc în Brazilia, iar terenurile lor reprezintă 12% din vasta suprafaţă a ţării.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri