Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Steaua - Daniel Bălan spune că a fost chemat de urgenţă la reunirea echipei

Monday, 22 June 2009, 10:59 Sursă: NewsIn

"Am vorbit duminică seară cu preşedintele Valeriu Argăseală şi mi-a spus să mă prezint de urgenţă la reunirea echipei de astăzi. Eu mai am un an de contract cu Steaua şi o să mă duc la reunirea să văd care e situaţia. Eu o să muncesc şi o să mă pregătesc cât mai bine şi sunt convins că domnul Bergodi îmi va da şanse să joc", a spus Bălan.

Fundaşul a menţionat că ajunsese la un acord cu grecii de la Aris Limassol, însă mutarea sa depindea doar de răspunsul Stelei: "Mă înţelesesem cu ciprioţii, cu echipa la care joacă şi Adi Mihalcea, dar totul depindea de Steaua. Dacă ei îmi dădeau drumul, mă duceam la Aris, dar aşa voi rămâne în România".

Daniel Bălan mai are un an de contract cu Steaua, înţelegerea sa cu roş-albaştrii urmând să expire în vara anului 2010. Daniel Bălan a venit prima dată în Ghencea în sezonul 2001-2002 de la Foresta Suceava. Între timp el a mai jucat la Steaua II, FC Vaslui, Omonia Nicosia, FC Argeş şi Alki Larnaca, dar a avut şi o perioadă de doi ani de pauză din cauza unei accidentări foarte grave.

Lotul Stelei se va reuni astăzi, de la ora 18:00, la stadionul Steaua în vederea începerii pregătirilor pentru  noul sezon. Steliştii vor efectua marţi dimineaţă vizita medicală, apoi vor pleca în Austria, unde în perioada 25 iunie-8 iulie vor susţine un cantonament, în care vor disputa 4 meciuri amicale.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri