Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Steaua - Argăseală spune că Steaua este capabilă să joace în 2012 finala Ligii Europa

Friday, 30 January 2009, 15:22 Sursă: NewsIn

"Organizarea finalei Ligii Europa de către Bucureşti a fost posibilă şi datorită prestaţiei echipelor româneşti de club, în special a Stelei. Mi-aş dori ca Steaua să joace finala din 2012 şi cred că este posibil ca în trei ani să existe o echipă românească în stare să prindă ultimul act al acestei competiţii. Puteam şi noi să fim în finala UEFA dacă reuşeam atunci să trecem de Middlesbrough", a spus Argăseală.

Oficialul stelist nu exclude posibilitatea ca Mircea Sandu să ocupe funcţii mai importante la UEFA în viitor, aşa cum a prevăzut Dumitru Dragomir: "Este posibil ca Mircea Sandu să poată ocupa funcţia de vicepreşedinte a UEFA, mai ales în condiţiile în care este şi membru al Comitetului Executiv".

Steaua a plecat vineri în Turcia, unde va susţine cel de-al doilea cantonament al iernii în perioada 30 ianuarie-14 februarie. Din lotul deplasat în Turcia au făcut parte inclusiv portarul Cezar Lungu, adus de la echipa a doua după plecarea lui Vâtcă, şi jucătorii Zapata, Pedriel, Golanski, Andrei Ionescu şi Pleşan, care au avut probleme medicale în ultima perioadă.

Odată cu echipa mare, în Turcia a plecat şi Steaua II, care va susţine un cantonament în Antalya.

Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri