Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Serviciile Secrete americane nu mai fac faţă ameninţării teroriste

Thursday, 22 October 2009, 08:55 Sursă: REALITATEA.NET

Într-un raport al Congresului American se arată că, în faţa ameninţării teroriste crescânde, cercetarea infracţiunilor economice va fi neglijată, scrie site-ul americam boston.com.

Odată cu alegerea primului preşedinte de culoare, America se confruntă cu un important val de rasism. De asemenea, numărul membrilor aparatului oficial care au nevoie de protecţie a crescut, ca şi evenimentele la care Serviciile trebuie să asigure paza şi protecţia marilor lideri politici.

În aceste condiţii, un raportul arată că, deşi s-au făcut angajări, personalul fost alocat pentru misiunile de pază.

Şi din punct de vedere logistic Serviciile Secrete sunt descoperite. Organizaţia a cerut 33 de milioane de dolari pentru a se dota cu tehnologie de ultimă oră, pentru a face faţă noilor ameninţări teroriste, în special celor de pe internet. Serviciile au trebuit în ultimele luni să investigheze o dezbatere de pe reţeaua socială Facebook, în care se dezbătea dacă preşedintele Obama ar trebui sau nu să fie ucis.

Congresul American intenţionează o suplimetare a bugetului Serviciilor Secrete, pentru a nu fi neglijate niciuna dintre misiunile pe care aceasta trebuie să le îndeplinească, inclusiv cea a copiilor dispăruţi şi abuzaţi. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri