Coronavirus - România: 27296 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primăria Capitalei a început distribuirea măștilor gratuite pentru persoanele cu dizabilități și seniori

Thursday, 04 June 2020, 11:27 Sursă: Realitatea.net

Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori si Directia de Asistenta Sociala distribuie, la cerere, măști de protecție GRATUITE persoanelor varstnice aflate în stare de vulnerabilitate, cu vârsta de minim 65 de ani, precum si persoanelor cu dizabilitati deplasabile care au solicitat acest lucru, astfel incat acestea sa poata parasi locuinta in conditii de siguranta, pana cand vor primi masti din partea directiilor de sanatate publica, conform prevederilor OUG 78/2020.

În urma apelului lansat de Primaria Capitalei privind necesarul de măști de protecție în perioada pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2 pentru cei care nu au posibilitati sa si le achizitioneze, au fost înregistrate 950 de solicitari, dintre care 400 din partea seniorilor bucureșteni si 450 din partea persoanelor cu dizabilitati, anunță primarul Gabriela Firea.

Echipele Centrului pentru Seniori si ale DGASMB au început să distribuie măști de protecție solicitanților, fiecare persoană primind câte 30 de bucăți.

Înscrierile continuă si acum. Cei interesati pot trimite solicitari la adresele de email mastiseniori@cs-mb.ro pentru persoanele varstnice si registratura@dgas.ro pentru persoanele cu dizabilitati.Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri