Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Online vs offline-ul şi bicicletă vs limuzină, la După Bloguri

Thursday, 09 July 2009, 18:08 Sursă: REALITATEA.NET

Despre cum se împacă online-ul cu ziarul tipărit şi despre ce au în comun bloggerii cu mass-media, aţi aflat duminică noapte la Realitatea TV. De la 00:30, la După bloguri, un show în care Teo a stat de vorbă cu Cristian Manafu, Orlando Nicoară şi Dragoş Novac.

Pentru profani, Manafu este unul dintre cei mai apreciaţi şi mai influenţi bloggeri români, iar Orlando Nicoară e director general la Media Pro Interactiv, are şi alte afaceri prin online şi studiază netul de vreo 13 ani. Încheie discuţia un "jucător" care a parcurs invers fluxul media către online: mai precis, şi-a făcut site, metropotam.ro, iar acum vrea să-i transpună conţinutul şi în print: Dragoş Novac.

Ieşirea din emisiunea de duminică s-a făcut pe bicicletă. Despre piste, biciclete "tunate", fiţe pe spiţe şi alte distracţii pe două roţi, Teo a stat de vorbă cu trei bloggeri care promovează acest mijloc de transport: Geo Culda, de la www.batesaua.ro, Cosmin Popan, www.portocalamecanica.ro, şi Cristi Gheorghe, bikeblogbucuresti.blogspot.com.

Tot ceea ce televizorul nu poate arăta se vede pe DupaBloguri.ro, website-ul emisiunii care găzduieşte 24 de ore din 24, şapte zile din şapte, posturi obraznice, topuri cu bloggeri şi despre bloguri, dezbateri, momente din culise, cele mai tari faze de pe net în rubrica Link’n'roll şi multe alte suprize.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri