Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

NVIDIA şi Microsoft vor oferi PC-uri performante la preţuri reduse

Friday, 20 February 2009, 11:35 Sursă: REALITATEA.NET

Alături de versiunile premium ale sistemului Microsoft Windows şi de platforma NVIDIA ION, notebook-urile şi PC-urile compacte vor putea beneficia pentru prima dată de graphică avansată şi funcţii multimedia complete.

Microsoft Corp. a certificat platforma NVIDIA ION cu drivere Windows Hardware Quality Labs concepute pentru operarea cu Windows Vista Home Premium. NVIDIA lucrează împreună cu Microsoft, producătorii de PC-uri, dezvoltatorii software şi partenerii Windows pentru a putea livra pe piaţă computere dezvoltate pe platforma ION până în vara anului 2009.

Mike Ybarra, General Manager al diviziei Windows din cadrul Microsoft, a declarat: “Utilizatorii se aşteaptă la o experienţă Windows completă pe o varietate mare de PC-uri. Ceea ce mulţi oameni numesc astăzi “netbook” este de fapt un notebook mai mic şi au aşteptări asemănătoare de la acesta. Datorită platformei NVIDIA ION şi a sistemului Windows Vista Home Premium, utilizatorii se pot bucura de experianţa Windows premium pe notebook-urile de mici dimensiuni şi desktop-urile compacte. De la navigarea web şi verificarea căsuţei de e-mail, până la rularea filmelor, ION este o soluţie excelentă pentru nevoile tehnologice zilnice.”

Microsoft a certificat platforma NVIDIA ION astfel încât calculatoarele dezvoltate pe aceasta vor putea oferi:

  • Suport pentru formatul de înaltă definiţie 1080p, inclusiv filme Blu-ray
  • Experienţă extraordinară în jocuri, suportând Microsoft’s DirectX 10 API
  • Suport pentru opţiunile premium ale sistemului Windows Vista precum Aero Glass şi Flip3D
  • Accelerare GPU pentru editare foto rapidă şi codare video

Certificarea Microsoft WHQL pentru Windows Vista Home Premium validează platforma NVIDIA ION ca un produs finit care poate fi livrat pe piaţă.Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri