Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

NVIDIA a lansat două platforme GPU high-end

Monday, 12 January 2009, 18:25 Sursă: REALITATEA.NET

Platforma de procesare vizuală GeForce GTX 295 este cea mai rapidă soluţie cu două procesoare grafice (dual GPU) din lume. Beneficiind de puterea a două unităţi de procesare vizuală NVIDIA GeForce GTX 200 pe o singură platformă, unitatea GeForce GTX 295 furnizează performanţe grafice de neegalat în cele mai recente jocuri video.  

Unitatea GeForce GTX 285 este cea mai rapidă soluţie cu un singur procesor grafic (GPU) din lume, furnizănd o performanţă grafică cu 30% mai mare decât a oricări alte soluţii asemănătoare cu un singur GPU. Unitatea face faţă celor mai complexe efecte DirectX 10 şi redă un număr impresionant de cadre pe secundă la rezoluţii de înaltă definiţie (HD).

Dezvoltate pe tehnologia NVIDIA CUDA, ambele unităţi GTX 295 şi GTX 285 nu oferă doar o experienţă formidabilă de joc, ci şi opţiuni Graphics Plus. Astfel jucătorii pot experimenta efecte de fizică cu tehnologia NVIDIA PhysX, efecte stereoscopice 3D, şi pot procesa rapid fişiere foto şi video pe unitate de procesare vizuală GeForce.

GeForce GTX 295 este disponibilă în prezent în reţeaua partenerilor NVIDIA. GeForce GTX 285 va fi disponibilă începând cu data de 15 ianuarie.  

Anunţul de lansare a avut loc în cadrul târgului Computer Electronic Show (CES) 2009, care s-a desfăşurat în Las Vegas, Nevada.

Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri