Mama copilului dispărut la Rânca crede că băieţelul ar fi fost răpit şi oferă recompensă

Saturday, 25 July 2009, 15:06 Sursă: Realitatea TV

Autor: Realitatea.NET

Mama lui Costi se gândeşte deja la ce e mai rău - ea crede că micuţul ar fi fost răpit. S-a hotărât să şi ofere recompensă pentru cei care au informaţii despre băieţel.

Şi sâmbătă, salvatorii au bătut munţii încă din zorii zilei, în căutarea lui Costi. Din echipă fac parte şi 25 de pădurari care cunosc foarte bine zona. Fără succes însă. Băieţelul este de negăsit. Echipa de căutare formată la Rânca are şi ajutorul unor câini antrenaţi special pentru căutarea persoanelor dispărute.

Iar căutările nu au fost lipsite de incidente. O maşină a unei echipe de salvatori s-a prăbuşit într-o râpă, după ce şoferul a lăsat-o scoasă din viteză. Nimeni nu a fost rănit.

Copilul este din Constanţa şi venise la munte cu bunicii. Acesta a fost văzut ultima dată joi, în jurul orelor 17.00, când a părăsit pensiunea nesupravegheat, pentru a merge la bunicul său care se afla în exterior, în imediata apropiere a cabanei. Până la ora sesizării dispariţiei a fost căutat de către bunici împreună cu un angajat al Salvamont Gorj, însă nu a fost găsit.

Băiatul are aproximativ un metru şi jumătate înălţime, poartă o pereche de pantaloni de trening şi un hanorac, are părul şaten destul de lung şi ochii verzi. 

Bunicii copilului spun că acesta nu pleca niciodată fără să ceară voie, mai ales atunci când se afla în locuri pe care nu le cunoştea foarte bine. Băiatul era mai retras pentru că are probleme de comunicare şi nici nu ştie bine limba română.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri