Ioan Talpeş şi-a anunţat candidatura, ca independent, la alegerile prezidenţiale

Friday, 04 September 2009, 11:14 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET

Talpeş a mai declarat că nu este membru PDL şi nu a fost niciodată, ci doar a participat la alegerile parlamentare desemnat de democrat-liberali.

Fostul director SIE a candidat toamna trecută pentru un loc în Senatul României pe listele PDL, după ce s-a vehiculat că ar putea candida şi din partea PSD. Deşi a obţinut cel mai mare număr de voturi în colegiul respectiv din Bucureşti, 34,33%, candidatul PNL Cristian Ţopescu a câştigat colegiul la redistribuire. 

Preşedintele UPSC Dolj, Claudiu Cucu, a declarat pe 13 aprilie, în cadrul unei conferinţe de presă, că preşedintele partidului, Ioan Talpeş, va candida pentru funcţia de preşedinte al României. Potrivit acestuia, decizia a fost luată în cadrul Consiliului Organizaţiei Naţionale a UPSC. 

Acesta mai susţinea că preşedintele UPSC, Ioan Talpeş, nu se va baza numai pe structurile de partid. Întrebat de către jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă dacă Ioan Talpeş mai are vreo legătură cu PDL, fiind candidat anul trecut din partea PDL la alegerile parlamentare, preşedintele UPSC Dolj, Claudiu Cucu a declarat că Ioan Talpeş "a rupt legătura" cu PDL odată cu terminarea alegerilor parlamentare. 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri