FINAL / Astra Ploieşti - Pandurii 0-1

Sunday, 02 August 2009, 14:37 Sursă: REALITATEA.NET

ASTRA PLOIEŞTI - PANDURII TÂRGU JIU 0-1

Componenţa echipelor:


Astra Ploieşti: Cr. Munteanu - Mihalache, Oprsal, Rohat, V. Sandu (Muşat 77) - Chiacu (Ciobanu 59), Izvoranu, Takayuki, Predescu (Paulinho 70) - Alexe, G. Păun. Antrenor: Ion Moldovan.

Pandurii: Stanca - Popete, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso - Hidişan (Dedu 83), Fl. Stângă, Grecu, Al. Păcurar (Murgan 66) - Stromajer (Arrieta 66), Raskovic. Antrenor: Sorin Cârţu.

Arbitri: Radu Petrescu - Eduard Dumitrescu, Dragoş Iliescu.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+4 Fluier final. Pandurii Tg. Jiu se impune cu 1-0.

Min. 77 Alexe (Astra) iroseşte un balon foarte bun oferit de Izvoranu, şutând, din poziţie ideală, chiar pe direcţia lui Răzvan Stanca, portarul oaspeţilor reţinând în doi timpi.

Min. 60 Şuturile pe spaţiul porţii lipsesc de minute bune.

Min. 47 0-1 Alexandru Păcurar (Pandurii)

La o fază prelungită de atac a Pandurilor, Păcurar a înscris de la 2 metri, după ce un şut la poartă al unui coechipier l-a găsit nemarcat în careul mic.

Min. 46 S-a reluat jocul la Ploieşti.

Min. 45 Pauză. După 45 de minute, scorul rămâne 0-0.

Min. 43 Ocazie imensă pentru Astra, irosită de Chiacu. La un atac al Astrei, Alexe a pasat printre Popete şi Martinovic, cei doi nu s-au înţeles, iar balonul a ajuns la Chiacu, care a încercat un şut plasat, reţinut, însă, fără probleme de portarul Stanca.

Min. 30 Marius Mihalache a avut două mari ocazii în trei minute. După ce a trimis milimetric pe lângă poartă, din lovitură liberă de la 25 de metri (min. 27), tot el a prins un şut "sănătos" de la 30 de metri, scos de Răzvan Stanca din vinclu.

Min. 20 Păcurar (Pandurii) şi-a încercat norocul cu un şut puternic de la 20 de metri, iar Cristi Munteanu a reţinut cu emoţii.

Min. 10 Echipele plimbă mingea la mijlocul terenului. Niciunul dintre portari nu a avut prea mult de lucru în debutul acestei partide.

Min. 1 A început meciul.

Astra Ploieşti se află la primul meci în Liga I după şase ani în care a evoluat în eşaloanele inferioare. Prahovenii au un lot din care fac parte foarte mulţi jucători veniţi de la Dinamo.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri