Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Deputatul Pandele susţine că ANI a făcut interpretări greşite, pe baza unor documente neactualizate

Wednesday, 05 August 2009, 13:54 Sursă: NewsIn

Pandele a precizat că nu mai deţine firma S.C. RO INTERMEDIA SERV S.R.L, din 2005, pentru că a făcut o cesiune de acţiuni, el fiind acţionar unic. Cealaltă firmă, S.C. DALIEMA XXI S.R.L, nu are activitate tot din 2005, aflându-se, momentan, în procedură de faliment, spune Pandele.

Deputatul PD-L a spus că aceste modificări ar trebui să fie operate de Registrul Comerţului. Mai mult, deputatul susţine că nu a trecut nimic despre firmele respective în declaraţia de interese întrucât nu mai are nimic de-a face cu acestea.

"Nu ştiu cum de m-au găsit cei de la ANI pe mine. Probabil n-au obiectul muncii. M-au găsit pe mine, marele incompatibil, marele corupt, cu nişte firme fără activitate", mai spune Sorin Pandele, susţinând că probabil cei de la ANI au găsit nişte documente care nu sunt la zi şi au făcut "nişte interpretări greşite".

Deputatul mai spune că nu a fost înştiinţat, oficial, de ANI, că este cercetat şi că a aflat acest lucru abia miercuri, din presă.

Totodată, Pandele a anunţat că va merge, joi, la ANI, pentru a discuta cu inspectorii de integritate.

ANI a constatat că deputatul PD-L Sorin Andi Pandele este incompatibil cu funcţia din Parlament deoarece este administrator a două firme, informează instituţia, printr-un comunicat remis, miercuri, agenţiei NewsIn.


Citeşte şi... Democrat-liberalul Sorin Pandele este incompatibil, potrivit ANI


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri