Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Conducerea Stelei îl sprijină pe Gigi Becali. Lăcătuş: Nu este normal ca Becali să fie arestat, iar infractorii nu

Friday, 03 April 2009, 10:18 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu vreau să comentez prea mult pe acestă temă pentru că nu trebuie să mă exprim ceea ce simt, dar nu e normal ca un om, un cetăţean al acestei ţări să fire arestat, reţinut, iar infractorii să fie liberi. Nu este uşor pentru noi, sperăm să depăşim cu toţi aceată problemă sperăm ca prin evoluţiile noastre să aducem un zâmbet pe faţa patronului, că atât el, cât şi familia lui trec prin momente dificile. Este un moment mai greu şi noi trebuie să trecem peste el. Locul opt în campionat nu e unul care să ne facă cinste. Când vom reuşi victorii consecutive, acest loc opt se poate îmbunătăţi şi sunt sigur că şi prin jocul rezultatelor putem ajunge unde ne dorim toţi, pe podium sau pe unul din primele 2 locuri", a declarat antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş.

Şi preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat vineri că toţi cei din club trebuie să îşi facă treaba cât mai bine ca să arate că sunt alături de Gigi Becali. Argăseală a mai precizat că Steaua nu are probleme în acest moment în ciuda tuturor zvonurilor apărute în aceste zile.

"Nu este tocmai un moment potrivit. Nu ne-ar fi făcut plăcere să avem această conferinţă legată şi de subiectul reţinerii patronului clubului nostru. Este foarte normal ca în momente ca acestea noi, cei care lucrăm în club, începând de la jucători până la conducere, să transmitem un semnal în legătură cu situaţia din club pentru că încep să se facă deja speculaţii, încep să se pună întrebări. Nu este normal să apară zvonuri conform cărora clubul va avea de suferit şi că activitatea la club nu va mai continua. Este un şoc la care nu ne aşteptam, cu atât mai mult cu cât a fost făcut pentru un lucru care nu prezintă niciun fel de dovezi", a declarat Valeriu Argăseală.

Argăseală a spus că Justiţia a dat unexemplu negativ prin reţinrea lui Becali, deoarece acesta este păgubaşul în acest caz, iar infractorii sunt liberi.

"În calitate de cetăţean îmi exprim punctul de vedere în legătură cu Justiţia incorectă. S-a dat un mesaj păgubos pentru populaţie şi favorabil pentru infractori. Infractorul este liber şi păgubaşul reţinut!", a mai spus Argăseală.

Petre Marin a dat asigurări că jucătorii sunt în întregime alături de finanţatorul lor.

"Am vorbit şi cu colegii mei şi suntem afectaţi, dar trebuie să ne unim şi să trecem peste acest lucru. Mai ales descinderea care a avut loc acasă la patronul echipei este un abuz. La cum îl cunosc eu, nu reprezintă un pericol public. A fost un şoc pentru multă lume când Gigi Becali a fost încătuşat. În astfel de momente te aduni, te strângi şi rămâne să demonstrăm pe teren", a spus Petre Marin. 

Acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal, Gigi Becali a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, pe 3 aprilie, de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, decizia fiind deja atacată de avocaţii acestuia la Tribunalul Bucureşti. Totodată, au primit mandate alte patru persoane acuzate de săvârşirea aceloraşi infracţiuni: Cătălin  Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu şi Dumitru Beciu. Marius Geavela, a cincea persoană acuzată, nu a primit mandat, dar are interdicţie de a părăsi localitatea. 


 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri