Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Condiţii de averse cu descărcări electrice, vineri, în aproape toată ţara

Thursday, 27 August 2009, 13:01 Sursă: REALITATEA.NET

În sud şi în sud-est vremea se menţine frumoasă, cu cerul mai mult senin în sudul Munteniei şi în Dobrogea. Maximele se vor situa în general între 26 şi 34 de grade, ceea ce înseamnă o vreme călduroasă în cea mai mare parte a ţării, cu până la 7-8 grade peste mediile climatologice.

Dacă în zonele cu mai mulţi nori şi ploi maximele pierd 1-2 grade faţă de ziua precedentă, în sud şi în sud-est, mai ales în Lunca Dunării, maximele se opresc la un grad de pragul caniculei.

În Capitală, vremea este ca în plină lună a lui cuptor. Nori doar cât să nu spunem că cerul este senin, iar maxima trece cu aproximativ 6 grade de normalul date. Meteorologii prognozează 34 de grade în centrul Bucureştiului.

Prima zi de weekend
vine cu vreme frumoasă în majoritatea regiunilor şi din nou soarele este aproape nestingherit de nori în sudul Munteniei şi în Dobrogea. Doar în nordul şi în centrul ţării, precum şi la munte, instabilitatea atmosferică mai accentuată se manifestă prin înnorări temporare şi averse cu fulgere şi tunete, însă nu pe arii extinse. Sub aspect termic vremea se menţine călduroasă, cu maxime de la 26 la 35 de grade Celsius. În Lunca Dunării se atinge chiar pragul caniculei.

În Capitală, vremea de sâmbătă este o copie fidelă a celei de vineri. Soarele lasă drum liber pe cer doar pentru câţiva nori, iar după-amiază este foarte cald. Bucureştenii vor avea de suportat din nou nu mai puţin de 34 de grade.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri