Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Competiţia oraşelor s-a lansat duminică la ''Zece pentru România''

Saturday, 07 November 2009, 07:30 Sursă: REALITATEA.NET

În această săptămână, la Realitatea TV, primarii au discutat despre o elită colectivă în dezbaterea categoriei "oraşe" la "Zece pentru România".

"Zece pentru România" este cel mai amplu proiect de identificare şi de recunoaştere publică a elitelor şi a fost iniţiat de Realitatea TV în 2005. În fiecare an sunt premiaţi cei mai buni sportivi, actori şi interpreţi vocali, oameni de afaceri, politicieni sau jurnalişti, iar din 2009, în premieră, sunt decernate trofee pentru oraşe, licee şi branduri româneşti. Personalităţi marcante din afara categoriilor distincte primesc trofee de excelenţă.

Reprezentativitatea personalităţilor care contribuie la modernizarea României şi a valorilor reale ale poporului român este garantată de realizarea celei mai ample cercetari sociologice în comun de patru institute de sondare a opiniei publice. "Zece pentru România" aduce personalităţile cu notorietate consolidată din fiecare categorie faţă în faţă cu publicul în fiecare duminică, de la 16:15, la Realitatea TV, într-o dezbatere despre elite şi valori realizată de Mihai Tatulici.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri