Coronavirus - România: 35003 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Becali: "Trebuie să ne luăm pe altcineva în poartă, pentru că se năruie munca celorlalţi jucători"

Friday, 20 March 2009, 21:05 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu sunt supărat pe echipă, poate doar lui Ogăraru i-aş reproşa ceva, pentru că a ratat acel penalty. Nu trebuia să de aşa, cu latul. Trebuia să bată tare. Aşa bat jucătorii mari şi cu asta, basta!  A fost şi echipa obosită, dar nu am ce să le reproşez. Am avut ocazii, am jucat bine, am ratat, nu am ce să spun despre ei. Dar dacă nu ai un portar, la revedere, s-a dus fotbalul. Trebuie să ne luăm pe altcineva în poartă, pentru că se năruie munca celorlalţi jucători. Asta e diferenţa dintre noi şi Dinamo şi chiar dintre noi şi FC Argeş. Boşneag a apărat tot, iar al nostru şi-a dat gol singur. Kapetanos mi-a plăcut, însă, a scos penalty şi a dat gol. Şi-a făcut datoria. M-am bucurat şi pentru Semedo, pe care l-am încurajat săptămîna asta. Dar nu am cum să mă bucur pe deplin pentru asta, pentru că dacă dăm noi trei goluri, mai dă Zapata adversarului tot atîtea şi facem egal", a declat Becali, la Fanatik Show, pe OTV.

"Eu încă mai sper la titlu, mai sînt atîtea etape. Dar îmi pare rău că nu putem să profităm de paşii greşiţi ai adversarelor, din cauza faptului că nu avem portar. Asta e, mergem la Bucureşti şi îl aşteptăm pe Tătăruşanu", a mai spus Becali.

Steaua a încheiat vineri la egalitate, scor 2-2, meciul jucat în deplasare cu FC Argeş, în etapa a 21-a, dar a ratat şi un penalty pe final prin Ogăraru.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri