Becali: \"Important că vom termina pe primul loc! Îmi place tot mai mult Kapetanos, e un atacant veritabil\"

Monday, 07 December 2009, 21:46 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

\"Nu a fost un joc extraordinar! Vreau ceva mai cursiv, mai combinativ. Am zis si eu ca se termină 2-1, dar am şi uitat! Am zis aşa din politeţe! Nu mi s-a părut chiar asa de consistent jocul. Nu a fost tot meciul frumos, consistent. Noi am dominat la început, au luat ei iniţiativa, dar am avut şi noi momente când nu am fost lucizi. Au fost faze de gol, au fost două bare! Acum, mai avem un meci acasă cu Inter Curtea de Argeş, pe care îl câştigăm, şi e important că vom termina pe primul loc. E important acest lucru! Kapetanos a început să îmi placă chiar foarte mult. Nu numai că da gol, dar ştie şi cu mingea, se lipeşte mingea de el. Îmi place deja foarte mult! E un atacant veritabil\", a declarat Gigi Becali, la Sport.ro.

Steaua a câştigat cu 2-1, în deplasare, derby-ul cu Universitatea Craiova, din etapa a 16-a, cu un gol al lui Szekely, în prelungirile meciului. Primul gol al roş-albaştrilor a fost marcat de Kapetanos, în minutul 4, în timp ce pentru Universitatea a înscris Prepeliţă, 11 minute mai târziu.

În ultima etapă a turului, a 17-a, Steaua va întâlni pe teren propriu pe Internaţional Curtea de Argeş, sâmbătă, de la ora 20.30.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri