Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băsescu: Vom avea supraveghere OSCE la aceste alegeri

Thursday, 15 October 2009, 18:36 Sursă: REALITATEA.NET

Traian Băsescu a afirmat despre Lucian Croitoru că este un caracter puternic care se putea impune, dacă nu prin experienţa politică, atunci prin francheţe, considerând că va reuşi să îşi formeze un Guvern împreună cu partidele parlamentare.

"Lucian Croitoru e un carcater foarte puternic care nu poate fi manipulat, decât poate, de copilul lui, care-i este foarte drag. Va avea un cuvânt extrem de greu în formarea Guvernului. Eu nu mă voi amesteca în problema formării guvernului, lăsând asta în seama partidelor. Cum va considera dânsul (Croitoru - n. red.). Deşi nu are experienţă politică, sper ca politicienii să aprecieze francheţea lui", a spus şeful statului.

"Unul dintre lucrurile pe care le va semna Croitoru ca prim-ministru va fi semnarea protocolului cu OSCE de a avea observatori la alegeri. Aceste alegeri nu vor fi fraudate", a anunţat preşedintele Băsescu, menţionând că ideea de fraudare a alegerilor prin Ministerul de Interne este aberantă.

"Arătaţi-mi mie poliţistul care pentru politicieni şi-ar pune pielea la saramură ca să-i ajute să iasă consilieri sau mai ştiu eu ce", a glumit Băsescu.

"Vom avea supraveghere OSCE la aceste alegeri", a asigurat preşedintele care şi-a arătat speranţa ca aceste alegeri să se desfăşoare sub mandatul noului premier desemnat, Lucian Croitoru.

"Eu sper să fie cu Guvernul Croitoru pentru că altfel nu vine misiunea FMI şi nu putem primi 2,5 mld. euro care ne trebuiesc până la sfârşitul anului", a considerat Băsescu.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri