Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Avocaţii lui Becali vor face alte cereri în instanţă, pentru ca acesta să poată ieşi din ţară

Thursday, 18 June 2009, 12:23 Sursă: NewsIn

Ştefan a afirmat că joi s-a luat în discuţie recursul făcut de Becali împotriva deciziei instanţei inferioare, care i-a menţinut restricţiile, astfel încât Tribunalul nu putea ţine cont de noile acte aduse de patronul stelist. Acestea nu erau emise în momentul deschiderii procesului.

"Motivul invocat, adică plecarea la Parlamentul European, nu era dovedit la instanţa de fond. Soluţia de azi e întrucâtva corectă, ei nu puteau să shimbe soluţia de fond", a spus Mariana Ştefan, precizând că poate fi depusă zilnic o cerere de ridicare a interdicţiilor.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, definitiv, că Gigi Becali nu poate părăsi Bucureştiul şi judeţul Ilfov, admiţând recursul procurorilor împotriva deciziei instanţei inferioare, prin care patronului stelist i se înlocuise interdicţia de a pleca din Capitală cu cea de a părăsi ţara.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, joi, că Gigi Becali nu poate părăsi ţara. În aceste condiţii, el nu poate pleca la Bruxelles, în ciuda faptului că a câştigat un mandat de europarlamentar. Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri