Artă veche, produse bio şi animaţie pentru copii la Târgul de antichităţi şi produse meşteşugăreşti din Parcul Kiseleff

Thursday, 26 November 2009, 09:10 Sursă: REALITATEA.NET

Asociaţia de Turism şi Ecologie Carpatia în parteneriat cu Primăria Sectorului 1 organizează între 27 şi 29 noiembrie, în Parcul Kiseleff din capitală, Târgul de antichităţi şi produse meşteşugăreşti.
Adaugă părerea ta

În cadrul acestei ediţii, care se va desfăşura pe parcursul a trei zile, peste 80 de expozanţi de obiecte de anticariat vor încânta iubitorii de artă veche cu expoziţii de filatelie, numismatică, icoane, decoraţiuni interioare, carte veche şi multe alte antichităţi veritabile.

Pentru cei mici, organizatorii târgului au pregătit numere de animaţie şi spectacole de magie. De asemenea, în cadrul târgului va exista o zonă destinată produselor culinare, situată pe aleea principală a parcului mare. La cele 35 de căsuţe vizitatorii vor găsi preparate din carne, brânzeturi, turtă dulce, halviţă, produse apicole, magiun, bragă şi produse bio.

Târgul de Antichităţi  este parte a unei serii de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă, organizate sub deviza \"Capitala Bucuriei\" .

Asociaţiei de Turism şi Ecologie Carpatia şi Primăriei Sectorului 1 li s-au alăturat, în calitate de parteneri: Accent Travel, BGS, Electrica S.A., Clown Party, B24FUN, Realitatea.net, Cotidianul.ro, Realitatea TV şi Monopoly Media.