Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP 4 martie

Monday, 03 March 2014, 15:47 Sursă: REALITATEA.NET

HOROSCOP BERBEC

Tot ce vei construi pe parcursul zilei de mâine se va dovedi util în viitor. Nu-ți fie frică să faci un pas îndrăzneț, pentru că ai sprijinul astrelor. Încearcă să fii modestă, flexibilă și tolerantă în relațiile pe care le ai  cu persoanele apropiate. Oferă-i mai multă libertate partenerului tău, pentru că există riscul să-l sufoci. S-ar putea să te confrunți cu unele probleme cu ficatul.

HOROSCOP TAUR

Îți va fi mai greu să te controlezi decât de obicei, așa că trebuie să te ții de rutina pe care ți-ai format-o și să nu faci nimic ieșit din comun. Există posibilitatea să se petreacă unele schimbări pozitive în viața ta pe plan amoros. Trebuie să renunți la dorința de a face unele cheltuieli inutile și să alegi în schimb să pui deoparte banii sau să-i investești. Organismul tău are nevoie de mai multă odihnă și de o dietă mai echilibrată.

HOROSCOP GEMENI

Dacă ești mamă, îți va fi mai greu ca niciodată să dialoghezi cu copilul tău/copiii tăi. Orice vorbă vei spune va fi privită drept un afront sau o dovadă de tiranie. E mai bine să lași lucrurile să se calmeze de la sine decât să încerci să-ți impui voința cu orice preț. Pe plan profesional, te vei simți dezamăgită de slujba pe care o ai. Pentru a te simți mai bine, privește partea plină a paharului și gândește-te că există o mulțime de persoane șomere care și-ar dori din tot sufletul să fie în locul tău.

HOROSCOP RAC

Te vei enerva dacă cineva îți va reproșa că ești prea autoritară, însă dacă te vei supune unei introspecții, vei realiza că există un sâmbure de adevăr în această privință. Învață să-ți exprimi sentimentele pentru a nu-i descuraja pe cei care țin la tine. Pe de altă parte, evită să-l idealizezi pe partenerul tău. Dacă îl vei așeza pe un piedestal vei suferi crunt când va ajunge să te dezamăgească pentru prima oară.

HOROSCOP LEU

Trebuie să duci la capăt obligațiile pe care ți le-ai luat pentru a evita unele complicații în viitor. Dacă ești singură, s-ar putea să ai parte de o întâlnire care va reprezenta cel mai bun moment din viața ta de anul acesta. Folosește-te de anturajul tău pentru a obține ceea ce îți dorești, pentru că prietenele tale vor fi bucuroase să te ajute.

Citește restul horoscopului pe Fabuloase.ro

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri