Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP 5 IULIE. Probleme în viaţa de cuplu a acestor zodii. Mare atenţie la discuţiile aprinse

Tuesday, 04 July 2017, 17:42 Sursă: REALITATEA.NET

HOROSCOP 5 IULIE 2017. 

Berbec

Persoana iubită ar putea să interpreteze greșit dorința dumneavoastră de a avea mai multă libertate. Prin urmare, ați face bine să va exprimați cât mai clar ideile, ca să evitați o neînțelegere cu consecințe neplăcute. Vă sfătuim să va abțineți de la speculații astăzi, fiindcă este posibil că intuiția să vă înșele.

Taur

Dimineață este posibil să aveți dificultăți de comunicare, din cauza cărora relațiile cu cei din jur ar putea avea de suferit. Se pare că resimțiți oboseala acumulată în ultima perioadă. N-ar strică să vă odihniți mai mult. Dacă se ivește ocazia să mergeți în vizită la rude împreună cu persoană iubită, profitați!

Gemeni

S-ar putea ca relația sentimentală să aibă de suferit din cauza unor neînțelegeri de moment. Pentru a evita o ceartă, este recomandat să vă păstrați calmul și să fiți cât mai diplomat. Sfaturile unui bărbat vă poate ajuta să depășiți mai ușor momentele tensionate.

Rac

S-ar putea să aflați că o afacere în care v-ați pus mari speranțe nu merge așa cum v-ați așteptat și riscă să genereze pierderi. Azi este recomandat să nu vă asumați niciun risc, pentru că șansa nu prea este de partea dumneavoastră. Temperați-vă impulsivitatea și evitați discuțiile în contradictoriu cu o femeie mai în vârstă din familie! În partea a doua a zilei este posibil să primiți oaspeți din altă localitate, care vă aduc o veste bună.

Leu

Cu ocazia unei călătorii în interes personal, este posibil să suferiți o pagubă financiară. În schimb, sunt șanse să vi se propună o colaborare tentantă. Sfatul eastrolog.ro este să nu vă grăbiți să acceptați. Luați în considerare timpul liber de care dispuneți și consultați-vă și cu partenerul de viață!

Fecioară

În prima parte a zilei este posibil să fiți cam confuz și nehotărât și să îi derutați și pe cei din jur. Nu începeți mai multe treburi deodată, pentru că riscați să nu le duceți la bun sfârșit și chiar să faceți greșeli costisitoare! După-amiază, starea de confuzie se risipește și puteți petrece momente plăcute în mijlocul familiei.

Balanță

Azi este posibil să aveți dificultăți de comunicare și, prin urmare, să apăra neînțelegeri cu colegii sau chiar cu familia. Ar fi bine să amânați discutarea chestiunilor importante, iar pe cele care nu suportă amânare să le abordați cu multă atenție. Se pare că va simțiți epuizat și va gândiți să renunțați la o călătorie planificată împreună cu partenerul de viață.

Scorpion

Dacă reușiți să va temperați spiritul critic, azi puteți avea realizări importante și câștiguri pe măsură. Fiindcă există riscul să declanșați o ceartă, va sfătuim să aveți grijă cum discutați cu partenerul de viață și cu persoanele mai vârstnice. În a două parte a zilei este posibil să fiți căutat de un prieten care v-a pregătit o surpriză plăcută.

Săgetător

Aveți posibilitatea să începeți o afacere la care va gândiți de multă vreme. Nu va lipsesc ideile, iar cu banii va puteți descurcă ușor. După-amiază s-ar putea să va întâlniți cu prietenii, cu riscul că familia să va reproșeze că o neglijați. Vă recomandăm să fiți cât mai diplomat în relațiile cu persoană iubită.

Capricorn

Aveți tendința de a fi relativ impulsiv și riscați să-i indispuneti pe cei din jur. În a două parte a zilei este posibil să fiți invitat la o petrecere la care partenerul de viață nu ar vrea să mergeți. Ar fi bine să nu vă gândiți doar la dorințele personale. Nu este exclus să aveți discuții din cauza că vreți să faceți numai ce vă convine.

Vărsător

S-ar putea că partenerul de viață să va reproșeze că nu va ocupați suficient de problemele familiei. Cu răbdare și tact, puteți evită o ceartă. În privință afacerilor, ar fi bine să fiți mai prudent. Nu este exclus să va confruntați cu probleme juridice.

Pești

Este posibil să renunțați la plecarea într-o călătorie, din cauza neînțelegerilor cu partenerul de viață. Chiar dacă sunteți convins că aveți dreptate, fiți diplomat și evitați o ceartă! Se pare că sunteți obosit și indispus. Ar fi bine să va limitați la activități casnice, de rutină.

Sursă: eastrolog.ro


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri