Horoscop 31 ianuarie

Friday, 31 January 2014, 01:16 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Berbec

N-ai de ce să te temi în ceea ce privește sănătatea, însă dacă vrei să rămâi în formă trebuie să ai mare grijă la ceea ce mănânci. Încearcă să consumi mai puțină carne și mai multe legume. Va fi o zi bună pentru a semna contracte. Dacă trebuie să negociezi ceva, este recomandat să dai dovadă de prudență.

Taur

Cel mai probabil, vei face alegerile potrivite, însă nu confunda graba cu rapiditatea. Vei fi apreciată de către șefii tăi, iar asta îți va spori încrederea în tine. Pe plan familial, tu vei fi cea care va lua hotărârile. Ai grijă însă să nu fi excesiv de autoritară cu copilul tău, dacă ești mamă.

Gemeni

Îți vei petrece ziua într-o permanentă stare de euforie. Nu doar că vei vedea lumea printr-un filtru optimist, ci vei avea convingerea că nimic nu este atât de grav încât nu poate fi reparat și că lucrurile vor lua o turnură pozitivă în cele din urmă. Relațiile cu prietenele tale vor fi cât se poate de bune și este posibil să primești un mic cadou din partea uneia dintre ele.

Rac

Vei simți că este nevoia să iei în sfârșit o decizie pe care ai tot amânat-o în ultima perioadă. Grijile legate de unele probleme financiare îți vor strica ziua numai dacă le vei lăsa să facă asta. O persoană pe care ai cunoscut-o cu doar câteva săptămâni în urmă îți va face o surpriză foarte plăcută.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro

Adaugă părerea ta
Alte articole din: HOROSCOP