Coronavirus - România: 5467 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP 28 februarie

Thursday, 27 February 2014, 19:02 Sursă: REALITATEA.NET

HOROSCOP BERBEC

Starea ta de spirit va fi din nou la un moment de maxim. Profită de circumstanțele favorabile pentru a încheia cu succes un proiect. Pe plan sentimental, vei avea parte de mai multe bucurii mărunte, de care ar fi păcat să nu profiți și le prețuiești la adevărata lor valoare. Dacă ești singură și ai pus ochii pe cineva, vei reuși să-l cucerești fără prea mari eforturi.

HOROSCOP TAUR

Conjunctura astrală este favorabilă unui proiect profesional pe care să-l întreprinzi pe cont propriu. Dacă îți dorești să progresezi în viață, mizează ma mult pe improvizații și agață-te mai puțin de vechile obiceiuri. Există riscul apariției unui conflict cu copilul/copiii sau cu partenerul de viață. Dacă ești singură, renunță la modestie și pune-ți în valoare mai mult calitățile.

HOROSCOP GEMENI

Relațiile cu persoanele apropiate nu vor fi tocmai armonioase, din cauză că reacțiile tale vor fi de multe ori excesive. Chiar o duci bine din punct de vedere financiar, nu arunca banii pe fereastră, pentru că există întotdeauna riscul ca unele momente dificile din trecut să se repete. În ceea ce privește viața amoroasă, amintește-ți că cel mai important este să trăiești pentru tine, nu pentru alții.

HOROSCOP RAC

Vei avea parte de un noroc imens, mai mare decât ți-ai fi imaginat vreodată că e posibil. Drept urmare, vei avea o stare de spirit cum nu ai mai avut de multă vreme. Pe plan casnic, tu vei fi cea care vei lua toate inițiativele și le vei transmite entuziasmul tău celorlalți membri ai familiei. Dacă ești singură, te vei simți descurajată, însă nu trebuie să lași sentimentele negative să te copleșească. Răsfață-te cu o seară pe placul tău și te vei simți mai bine

HOROSCOP LEU

Nu trebuie să tolerezi toate capriciile copilului tău/copiilor tăi și partenerului tău. Trebuie să devii mai tenace și să te ții de proiectele pe care le-a început. Ai grijă, nu vei reuși prea bine să-ți controlezi sentimentele și impulsurile tale sexuale. Există riscul să te confrunți cu unele migrene din cauza suprasolicitării.

Citește restul horoscopului pe Fabuloase.ro

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri