Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop 25-26 ianuarie. Ce-ți pregătesc astrele în weekend

Friday, 24 January 2014, 18:20 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Ziua de sâmbătă va fi o sărbătoare a simțurilor pentru tine, iar aromele și miresmele vor avea un efect uimitor asupra ta. O veste primită de la o persoană apropiată te va șoca, iar pe plan amoros vei întâmpina unele dificultăți, pentru că nu vei reuși să comunici foarte eficient cu iubitul tău.

Taur

Iubitul tău sau o prietenă apropiată vor aștepta o veste importantă, iar rolul tău va fi să le oferi sprijinul de care au nevoie în tot acest răstimp. Nu este exclus să întâmpini unele probleme, însă vei păstra tăcerea asupra lor. Este posibil să descoperi că o cunoștință de-a ta ți-a ascuns unele lucruri, iar asta te va deranja puternic. O schimbare de look nu este exclusă weekendul acesta.

Gemeni

S-ar putea ca weekendul acesta să fii cuprinsă de o depresie ușoară și te simți lipsită de chef și energie, probabil din cauza unei stări fizice nu tocmai ideale. Amintește-ți că dispui de o doză limitată de energie și că ai nevoie să-ți încarci bateriile din când în când. O prietenă dintr-o zodie de apă va avea grijă să-ți ridice moralul.

Rac

Conjunctura astrală îți va alimenta energiile creative, așa că este foarte posibil să te apuci de un proiect casnic weekendul acesta. Dacă ești singură, s-ar putea să cunoști sâmbătă un bărbat care îți va stârni interesul. Vei primi însă o veste legată de slujbă care te va neliniști.

Citește predicțiile pentru celelalte zodii pe Fabuloase.ro

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri