Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP 11 februarie

Tuesday, 11 February 2014, 02:32 Sursă: REALITATEA.NET

HOROSCOP BERBEC

Totul va merge bine astăzi pe plan profesional, mai ales dacă vei fi înțeleaptă și vei vorbi puțin și vei munci mult. Vei fi prinsă între dorința de a-ți impune voința și cea de a-ți menține relații armonioase cu colegii de muncă. Orice ai face, evită să ridici vocea, pentru că nu vei avea decât de pierdut din asta. Spre seară, iubitul tău îți va da o veste bună.

HOROSCOP TAUR

Vei reuși să-i faci pe cei din jur să se simtă în pielea lor și vei cuceri toate persoanele cu care vei intra în contact. Nimeni nu va putea rămâne indiferent în fața ta. Încearcă să te ridici la înălțimea încrederii pe care ți-o vor arăta cei din jur. Evită să-ți exprimi părerile într-o manieră brutală. Chiar dacă ai dreptate, există riscul să jignești unele persoane.

HOROSCOP GEMENI

Vei fi cuprinsă de o stare de surescitare pe parcursul întregii zile, ceea ce ar putea duce la excese emoționale și verbale și va necesita o doză puternică de autocontrol. Există riscul să te comporți într-un mod impulsiv și să te arunci cu capul înainte. S-ar putea să discuți în contradictoriu cu iubitul tău în ceea ce privește o achiziție pe care trebuie să o faceți. Dacă fiecare dintre voi va avea bune intenții, lucrurile se vor clarifica până la urmă în mod pașnic.

HOROSCOP RAC

Conjunctura astrală îți va netezi relațiile pe care le ai cu alte persoane și te va ajuta să fii mai spontană decât de obicei. Și pe plan amoros îți vor merge lucrurile ca pe roate. La muncă, vei doborî mai multe obstacole cu scopul de a încerca să avansezi pe scara ierarhică. N-ar strica să faci spre seară o plimbare, pentru că starea ta de sănătate va avea de câștigat din asta.

HOROSCOP LEU

Există riscul să te confrunți cu o mică problemă de sănătate, iar pentru a face asta ar fi bine să adopți o dietă sănătoasă. Pe plan profesional, astăzi îți va merge de minune. Vei fi eficientă și vei relaționa foarte bine cu superiorii. Spre seară, fă-ți curaj și discută cu iubitul tău un subiect pe care l-ai tot amânat în ultima vreme.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri