Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Încă un incendiu pe o secție ATI. O priză a luat foc într-un spital din Târgu Mureș

Friday, 04 December 2020, 08:22 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Un nou incendiu la o secție ATI a unui spital din Târgu Mureș. Din primele informații este vorba despre un incendiu izbucnit de la o priză. Pompierii au intervenit de urgență însă incendiu fusese stins deja de personalul medical. 

Pompierii militari sunt la fața locului pentru a execută o recunoaștere, a transmis ISU Mureș.

Este vorba despre Spitalul Medicală III. Incendiul a izbucnit într-un salon în care se aflau 6 pacienți. Doar pacientul care era în apropierea prizei a trebuit să fie mutat. Nu sunt alte probleme.

”Colegii s-au deplasat la față locului, dar incendiul a fost lichidat. Inițial a fost vorba de o priză, dar s-a constatat că era vorba de un întrerupător la lampa de veghe. În salon se aflau 6 pacienți. Nu a fost nevoie să fie evacuați, doar cel care se află lângă lampa de veghe a fost mutat. Nu era fum, incendiul a fost în cel mai scurt timp de ei, au stins priză, întrerupătorul respectiv și ne-au sunat pe noi.”, a spus plutonierul Dan Petre Daniel, purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, la Realitatea PLUS.

Istoria se repetă după incendiu de la Piatra Neamț

Un incendiu violent a izbucnit în seara zilei de 14 noiembrie, la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ unde erau internaţi, în două saloane, 17 pacienţi. După acel incendiu 10 persoane au murit iar un medic a suferit arsuri pe 40% din corp și a fost transferat de urgență în străinătate.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL