Articolele autorului Ivancica Mihaela:

Sursa foto: Twitter

Explozie puternică la uzina chimică Bayer din Germania: 5 dispăruţi şi mai mulți răniţi. A fost emisă o avertizare de „pericol extrem” - VIDEO

O explozie a izbucnit, marți, la un sit chimic industrial din orașul Leverkusen, Germania. Autoritățile au emis o avertizare de „pericol extrem”. Cinci angajaţi sunt daţi dispăruţi şi alţi câţiva au fost răniţi, unii dintre ei grav. Oamenii care locuiesc în împrejurimi sunt sfătuiţi să rămână în case şi să ţină ferestrele închise. Mai multe autostrăzi din zona parcului industrial au fost închise.

Termocentrala Mintia și-a închis porţile după mai mult de jumătate de secol

Proteste de amploare, după ce Termocentrala Mintia s-a închis. Peste 700 de angajaţi au fost dați afară

Termocentrala Mintia și-a închis porţile după mai mult de jumătate de secol. 700 de angajaţi au rămas fără un loc de muncă. Anterior, și alți aproape 800 de mineri au fost dați afară de la exploatările de huilă din Valea Jiului. Persoanele concediate vor beneficia de plăţi compensatorii, care vor fi acordate într-o singură tranşă, pe 5 august. A fost și un protest de amploare în fața Termocentralei Mintia. Zeci de persoane s-au adunat pentru a protesta în privința deciziei de închidere. 

Accident cumplit, în Târgu Mureș. Foto: ISU Mureș

Accident cumplit, în Târgu Mureș. Un șofer și-a băgat în spital fiul de numai 2 ani și a rănit grav alți 2 tineri

Un grav accident rutier s-a produs, în noaptea dintre duminică spre luni, în Târgu Mureș. Un șofer a intrat în plin într-un autoturism care avea prioritate, după ce a ignorat indicatorul „STOP” dintr-o intersecție din oraș. În urma impactului, fiul său de numai 2 ani a fost aruncat din mașină, deoarece nu avea scaun special pentru copii, informează realitateademures.net.