"Sunt probe noi care aruncă în aer dosarul". Schimbare de macaz în cazul Caracal

 
Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Apar informații noi în ancheta tragediei de la Caracal. Două femei au fost audiate în calitate de martori la sediul Poliției Române. Este posibil ca acestea să fi fost prezente în locuința lui Gheorghe Dincă, motiv pentru care au fost chemate să răspundă la întrebările anchetatorilor.

Avocatul familiei Melencu, prezent și el la audieri susține că au apărut și probe noi în dosar. Tonel Pop vorbește de existența unei "rețele infracționale" în jurul lui Dincă:

"Au durat destul de mult audierile pentru că se conturează o rețea infracțională extraordinară a lui Dincă, sunt probe noi, au fost mai mulți martori audiați. Pot să vă spun că se conturează probe clare care aruncă în aer acest dosar atât de subțire", a declarat Tonel Pop după audierile de miercuri.

Elena Dincă, soția criminalului, este pusă la zid de părinții Alexandrei și ai Luizei, iar avocatul familiei Melencu crede că femeia a întâlnit-o pe Luiza Melencu, atunci când fata a fost sechestrată.

Potrivit unor surse din anchetă, citate de presa centrală, soția lui Gheorghe Dincă i-ar fi mințit pe anchetatori în declarațiile date. Din ultimele informații date de vecini, Elena Dincă ar fi fost în curtea bărbatului ei, chiar în ziua în care ar fi fost ucisă Alexandra.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Se ascunde adevarul !!! Romanii sint exterminati sub ochii autoritatilor !!!?
13 Oct 04:32
Nici nu stii ce ingrozeste mai mult ?! Faptul ca avem atita pedofili si animale capabile sa rapeasca, violeze, abuzeze si sa omoare COPI ca pe niste porci, SAU completa incompetenta si coruptie a autoritatilor care par conectate la retele criminale unde COPII romani sint vinduti strainilor ca niste animale. Romanii sint EXTERMINATI in propria tara de proprii conducatori si autoritati, toti dorm grotesc de linistiti stiind ca zeci de mii de copii romani dispar definitiv in chinuiri prin strainataturi unde ajung trecind diverse VAME intentionat demilitarizate si impanate de infractori salariati. De 3, respectiv 6 luni, cei mai buni procurori nu fac lucruri banale, inventeaza probe genul “maxilarului” gasit dupa 3 luni in acelasi cenusa aceluiasi butoi in care teoretic ar fi fost gasite si alte probe. Practic, nu ii intereseaza adevarul, nu vor sa isi faca meseria si sa ajute victima ci coopereaza cu retelele de infractori facindu-i scapati constient si premeditat!
Răspunde
0 0
dan@aol.com
10 Oct 18:18
Răspunde
0 0
Asistenta
10 Oct 18:18
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?