Coronavirus - România: 1760 de cazuri confirmate

Ionel Arsene este convins că moțiunea PSD va trece

Tuesday, 04 February 2020, 10:59 Sursă: Realitatea.NET

”Am încredere că moțiunea de cenzură a PSD va trece! Guvernul Orban trebuie să plece! Orice zi în plus cu PNL la conducere înseamnă dezastru pentru România. Această guvernare s-a arătat potrivnică principiilor constituționale și europene încă de la preluarea guvernării!

În trei luni, liberalii au stopat toate proiectele importante de dezvoltare a țării și le-au propus românilor să circule pe drumuri forestiere în loc de autostrăzi! Au îndatorat țara cu peste 40 de miliarde de lei în doar trei luni și nu au vrut să crească alocațiile, pensiile sau salariile profesorilor!

În loc să guverneze pentru români, au provocat prin deciziile luate doar crize politice, incertitudini economice și tensiuni sociale. Deoarece nu sunt capabili să ducă la îndeplinire măsurile legislative adoptate de către guvernarea PSD, pensii, salarii și alocații mărite, "profesioniștii" din Guvernul Orban s-au grăbit să modifice legislația privitoare la alegeri, pentru a se asigura că nu vor plăti electoral pentru dezastrul creat.

Sunt doar câteva dintre motivele pentru care îmi doresc să treacă moțiunea PSD! Vreau ca după acest moment, al victoriei PSD în Parlament, România să revină pe făgașul normalității!

Românii merită să trăiască liniștiți, să se bucure de un trai decent și de o guvernare în interesul lor!”, a scris Ionel Arsene, pe pagina sa de Facebook. 

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-04 13:02:40
In ‘45 activistii comunistii erau scursura societatii !

Politicienii actuali par cam din acelasi aluat ! Doar ca isi atirna cite o icoana de git sa ii apere pe ei si amantele lor de blesteme !!!

Alte articole din: POLITICĂ