Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste bombă: "Nu am ajuns unde cred eu că pot să ajung. Aş pleca în Franţa"

Saturday, 05 March 2016, 11:34 Sursă: REALITATEA.NET

Dezamăgită că nu şi-a putut construi în România cariera dorită, Oana Roman a decis să părăsească ţara. Vedeta spune că a început deja să-şi caute un loc de muncă în Franţa şi imediat ce va găsi ceva mulţumitor îşi va face bagajele.

"Sunt pregătită ca în viitorul cât mai apropiat să îmi fac curaj să plec din ţara asta, pentru a trăi cu adevărat în altă ţară. Este un gând pe care îl de mai mult timp, dar care acum a devenit mai prezent şi mai urgent. Tot ce se întâmplă în ţara asta mă împinge să fac asta. Eu, de 26 de ani, mă lupt să îmi creez un drum, o carieră în ţara asta şi nu reuşesc cu adevărat", a povestit ea în timpul unei emisiuni de televiziune.

"Eu sunt foarte nemulţumită de mine, din acest pounct de vedere. Consider că la pregătirea mea şi la ce ştiu să fac nu am reuşit să fac aproape nimic. Eu nu sunt un om care a reuşit în carieră în această ţară. Aş fi putut face mult mai mult. Nu am ajuns unde cred eu că pot să ajung. Şi dacă nu pot aici, cred că pot în altă parte. (...) Aş pleca în Franţa. Acolo mi-am făcut studiile. Vreau să fiu respectată pentru munca mea. Este singurul lucru pe care îl doresc. Aş pleca doar dacă aş avea unde să muncesc", a adăugat ea, potrivit presei tabloide.


Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN