Jay Leno şi Julia Louis-Dreyfus au primit câte o stea pe TV Hall of Fame din Hollywood

Thursday, 13 March 2014, 12:55 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Uite o ceremonie pe Aleea celebrităţilor unde nu este nevoie de un test de droguri", a spus, amuzat, Jay Leno, cunoscut pentru talk show-ul său nocturn "The Tonight Show" de pe postul NBC, pe care l-a moderat, cu o pauză de un an, între 1992 şi 2014, conform femalefirst.co.uk.

Actriţa Julia Louis-Dreyfus, cunoscută pentru rolul lui Elaine din serialul "Seinfeld", a primit distincţia din partea actriţei Amy Poehler.

"Profesoara mea de fizică obişnuia să spună: «Distraţi-vă cu orice preţ»", a afirmat Julia Louis-Dreyfus în discursul de acceptare.

Rupert Murdoch, proprietarul companiei Fox Broadcasting, directorul postului de televiziune ABC Brandon Stoddard, scenaristul şi producătorul David E.Kelley şi inginerul de sunet Ray Dolby - onorat postum - au primit de asemenea câte o stea pe Aleea celebrităţilor din televiziune pentru contribuţia lor din domeniul producţiilor televizate.

Ceremonia a fost organizată la Hotelul Regent Beverly Wilshire din Los Angeles.

Printre vedetele premiate în 2013 se numără actorul Ron Howard, jurnalistul Bob Scheiffer şi scenaristul şi producătorul Dick Wolf.

Jay Leno, celebru şi pentru părul său alb şi bărbia proeminentă, a devenit o veritabilă "instituţie naţională", captând atenţia americanilor cu monologurile sale introductive în care acesta îşi tachina invitaţii, indiferent de funcţia şi de statutul acestora, în cadrul emisiunii sale "The Tonight Show". Din februarie, acest talk show este moderat de Jimmy Fallon, în vârstă de 39 de ani.

Cu talk show-ul său incisiv, Jay Leno a obţinut cele mai mari audienţe, cu regularitate, cu 3,8 milioane de telespectatori în medie, pe toate segmentele de vârstă, în faţa rivalilor săi - David Letterman de la CBS şi Jimmy Kimmel de la NBC.

Actriţa şi prezentatoarea TV Julia Scarlett Elizabeth Louis-Dreyfus, născută în 1961, este cunoscută pentru rolurile din sitcomurile "Seinfeld" şi "Aventurile Christinei/ The New Adventures of Old Christine". Este singura actriţă premiată cu trei premii Emmy pentru trei seriale diferite ("Seinfeld", "Aventurile Christinei/ The New Adventures of Old Christine" şi "Vicepreşedinta/ Veep").

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE