Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

EUROVISION 2016. Un fost concurent de la "Vocea României" a primit 0 puncte

Saturday, 05 March 2016, 13:39 Sursă: REALITATEA.NET

Dacă pentru şase dintre concurenţii la semifinala naţională EUROVISION 2016 norocul a surâs, pentru alţii soarta a fost mai puţin "generoasă". Aşa se face că unul dintre candidaţi s-a trezit la sfârşitul competiţiei cu 0 puncte.

Este vorba despre Mihai Băjinaru, care nu a reuşit să convingă cu piesa lui, "Never too late", nici unul dintre cei cinci juraţi. Artistul a fost felicitat pentru voce, dar, spre surprinderea audienţei, a primit zero puncte.

În trecut Mihai a concurat şi la show-ul de talente "Vocea României".

După semifinala naţională EUROVISION 2016 România, desfăşurată pe 4 martie, s-au calificat în FINALA EUROVISION 2016 Mihai Trăistariu, Ovidiu Anton, Florena și Dream Walkers, selectați în urma votului juriului. Acestora li s-au alăturat Vanotek feat. The Code & Georgian și Doru Todoruț feat. Irina Baianț, desemnaţi prin televot.

FINALA naţională EUROVISION 2016 va avea loc duminică, 6 martie, când publicul va fi singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockholm, dintre piesele rămase în concurs, prin televot.

EUROVISION 2016 se va desfășura, în 2016, la Stockholm, Suedia, în 10, 12 și 14 mai. În competiție s-au înscris 43 de țări, cu trei mai multe decât la ediția precedentă. România va participa în a doua semifinală a concursului, cea din 12 mai, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveția, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel și Serbia.

Alte articole din: MONDEN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN