Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Zodiile la beţie! Cum se comportă după câteva pahare de alcool. Fecioarele se transformă complet

Thursday, 20 April 2017, 12:06 Sursă: REALITATEA.NET

Iată cum recunoști semnul zodiacal în care s-a născut un prieten de pahar! 

Berbec

Când Berbecul se îmbată, devine și mai înfocat decât este de obicei. Îl poți vedea dansând pe mese sau inițiind certuri cu persoanele din jur, doar pentru că li se pare că s-au uitat într-un anume fel la cel mai bun prieten al său. Spiritul combativ și logoreea sunt două semne clare că un Berbec a cam exagerat cu alcoolul la o petrecere.

Taur

Purtați pe valurile amețitoare ale beției, Taurii simt brusc o nevoie și mai mare de a se simți confortabil, indiferent de locul în care se află. Prin urmare, îi poți vedea relaxându-se în poziție orizontală pe canapeaua clubului sau dându-și pantalonii jos, dacă îi cam strânge cureaua.

Gemeni

Dacă un nativ în Gemeni este vorbăreț în stare lucidă, la beție lucrurile scapă de sub control…la nivel verbal. Comunicativul zodiacului începe să spună vrute și nevrute, deseori informații extrem de intime despre el însuși, iar discuțiile pe care le inițiază și le întreține conțin în mare parte aluzii sexuale sau glume mai puțin inspirate.

Rac

Sensibili peste măsură, Racii nu devin nicidecum duri și impasibili după multe pahare în plus. În schimb, spiritul lor melancolic și emotiv se accentuează în mod vizibil. Astfel, pot începe să plângă și să caute cu disperare alinare sub forma gesturilor tandre, uneori chiar la oameni complet străini și deloc dornici să le satisfacă așteptările.

Leu

Starul care zace în orice nativ Leu iese la suprafața la beție, de aici și stimulul puternic pentru a da reprezentații “interesante” în public. Acești nativi se vor da în spectacol de parcă ar fi pe scena unui festival internațional, organizând ad-hoc un concurs de karaoke și imaginându-și că au mult talent în această artă.

Fecioară

Fecioarele, de regulă reținute și preocupate de bunele maniere, se pot relaxa suficient de mult la beție, încât să spună toate acele cuvinte triviale pe care nu le-au rostit în public vreodată. Brusc, acești nativi foarte sociabili și vorbăreți, vor să cunoască toți străinii din jur și să povestească evenimente amuzante din viață lor, cu tot cu picanteriile de rigoare.

Balanță 

La orice petrecere, trebuie să existe cel puțin o persoană care se îmbată și începe să fie nepotrivit de apropiată cu cei din jur. Aceasta este cu siguranță născută în zodia Balanței. Acești nativi încep să îmbrățișeze partenerii de pahar, să le spună că îi iubește și că le apreciază nespus prietenia unică.

Scorpion

Există 3 scenarii posibile pentru comportamentul Scorpionului la beție: fie se retrage într-un colț și începe să discute despre sensul vieții cu cineva dispus să asculte monologul, fie își sună fostă iubire să o întrebe cu ce a greșit de s-au despărțit, fie își găsește o companie plăcută și o invită la o cameră de hotel, pentru o noapte pasională împreună.

Săgetător

Pentru un Săgetător beat, totul este o mare competiție. Vei observa acești nativi cum se iau la întrecere cu ceilalți petrecăreți însetați în “cine bea mai multă bere” sau cum organizează o luptă de wresling într-un colț retras al încăperii, sperând să își dovedească abilitățile de luptător anonim, dar cu potențial.

Capricorn

Capricornul deschide cutia Pandorei după câteva pahare în plus, întrucât relaxarea indusă de alcool îi dă o poftă nebună de a scoate la suprafață toate acele informații ținute bine ascunse în interior. Cei din jur află secrete din cele mai intime, puncte de vedere controversate și alte confesiuni ținute “sub cheie” de Capricornul dezlănțuit.

Vărsător

La beție, Vărsătorii își descoperă o putere de seducție neștiută în starea lucidă, pe care insistă să o exercite asupra sexului opus cât mai repede posibil. Acești nativi, de regulă reținuți și orgolioși, flirtează cu oricine, cer numere de telefon, dansează lasciv și renunță mult prea repede la haine.

Pești

Nativii în Pești sunt așa-zișii “beţivi veseli”. Îi vezi amuzându-se copios, zâmbind tuturor și explodând parcă de fericire. Împrăștie în jur o energie tandră și caldă. După câteva minute petrecute cu un nativ în Pești “pilit”, începi să îți dorești și tu un pahar din băutură pe care acesta a consumat-o mai devreme.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri