Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un site projihadist scrie despre masacru: "Atacatorii au ucis francezi necredincioși"

Saturday, 14 November 2015, 17:42 Sursă: REALITATEA.NET

Site-ul menționat a transmis că atacurile teroriste au fost comise de 10 atacatori care "au ucis francezi necredincioși", adăugând că toți cei care luptă împotriva musulmanilor vor avea aceeași soartă.

Pe de altă parte, Hina menționează că, după atentatele de la Paris, au fost sporite măsurile de securitate în Bosnia și Herțegovina. Ministrul securității bosniace, Dragan Mektic, a declarat că Bosnia și-a ridicat starea de alertă la nivelul maxim și că au fost sporite măsurile de securitate la ambasade și birouri consulare. Mektic a spus că, deocamdată, nu există informații cu privire la potențiale amenințări teroriste și că nu a existat o amenințare la adresa securității naționale după atentatele sângeroase de la Paris.

Președinția colectivă a Bosniei și Herțegovinei a condamnat în termeni duri atacurile din Paris.

"Acest act pervers, laș și nebunesc de a ucide oameni nevinovați nu reprezintă un atac doar asupra Parisului și a Franței, ci a întregii umanități și democrații. Nu trebuie să cedăm în fața fricii și panicii, ci să ne întărim în hotărârea noastră de a nu înceta să luptăm împotriva terorismului", a declarat Dragan Covic, liderul președinției colective bosniace.

STARE DE URGENȚĂ în FRANȚA. Val de atentate, luare de ostatici. 128 de morţi, DOI ROMÂNI

Parchetul General din Franța: Au fost opt teroriști. Șapte s-au sinucis, unul a fost împușcatAlte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN