Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop de weekend 31 Martie - 1 Aprilie 2018: Zodia care va obține în sfârşit ceea ce-și dorește

Saturday, 31 March 2018, 08:53 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop de weekend 31 Martie - 1 Aprilie 2018: BERBEC

Berbecii își petrec acest weekend muncind la ceea ce nu au reușit să finalizeze, pentru a putea respecta termenele date. Ei vor să dea impresia că sunt puternici, pentru a nu-și lăsa slăbiciunile la vedere, însă, de fapt, se simt cam stresați. Trebuie să vă acordați timpul necesar pentru odihnă, pentru a putea face față sarcinilor viitoare. Dacă nu vă odihniți suficient, nu veți da randamentul necesar la locul de muncă. 

Horoscop de weekend 31 Martie - 1 Aprilie 2018: TAUR

Povestea frumoasă de dragoste a Taurilor va prinde contur în acest sfârșit de săptămână. Fie vin cu diverse propuneri sau invitații pentru partenerii lor, fie primesc ei diverse invitații. Fiți puțin mai atenți la cheltuieli și la sumele de bani pe care le investiți.

Horoscop de weekend 31 Martie - 1 Aprilie 2018: GEMENI

Gemenii trebuie să aibă mai multă grijă de ei în acest weekend, pentru că pot fi predispuși unor răceli care, dacă nu sunt tratate la timp, îi vor ține în casă pentru câteva zile. Trebuie să fie atenți la îmbrăcăminte, să poarte haine mai groase și să nu consume băuturi reci.

Horoscop de weekend 31 Martie - 1 Aprilie 2018: RAC

Nativii din zodia Rac petrec un sfârșit de săptămână foarte frumos alături de o persoană de care sunt îndrăgostiți. Fiți voi înșivă și încercați să nu pretindeți că sunteți altceva decât sunteți!

Horoscop de weekend 31 Martie - 1 Aprilie 2018: LEU

Este weekendul perfect pentru ca acești nativi să își pună ordine în gânduri și în suflet. Au de luat unele decizii importante care le-au stat pe cap multă vreme. Acum este momentul să fiți cumpătați și să gândiți lucrurile la rece, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Horoscop de weekend 31 Martie - 1 Aprilie 2018: FECIOARĂ

Fecioarele vor petrece un weekend minunat alături de familie. Se întâlnesc, în sfârșit, cu persoanele dragi sufletului lor, cu care petrec momente relaxante, glumesc și se simt în pielea lor. 

Horoscop de weekend 31 Martie - 1 Aprilie 2018: BALANȚĂ

Chiar dacă în prima parte a weekendului puteți avea o ușoară stare de disconfort sau oboseală, dacă vă petreceți câteva ore dormind, vă veți schimba starea complet. Trebuie să fiți cât mai în formă pentru momentele de duminică alături de prieteni, care se anunță a fi mai mult decât perfecte. Veți întâlni o persoană care vă va stârni interesul în mare măsură.

Horoscop de weekend 31 Martie - 1 Aprilie 2018: SCORPION

Acest sfârșit de săptămână vine cu vești bune. Fie câștigați la loto, fie primiți o sumă de bani, fiți siguri că această sumă vă va prinde foarte bine pentru a investi în lucrurile pe care vi le doriți de ceva vreme.

Horoscop de weekend 31 Martie - 1 Aprilie 2018: SĂGETĂTOR

Săgetătorii primesc sfaturi de la persoana pe care o iubesc cel mai mult, iar aceste sfaturi vin din inimă. Aveți încredere în intuiția dumneavoastră, dar și în persoana care vă vine în ajutor cu tot dragul și cu multă implicare. 

Horoscop de weekend 31 Martie - 1 Aprilie 2018: CAPRICORN

Capricornii vor fi ușor indispuși în prima parte a weekendului, din cauza unor sume de bani investite în lucruri care nu erau neapărat necesare. Cereți ajutorul unei persoane mai în vârstă din familie, care știți că v-ar putea ajuta, iar aceste lucruri se vor rezolva în scurt timp.

Horoscop de weekend 31 Martie - 1 Aprilie 2018: VĂRSĂTOR

Atenția dumneavoastră va fi focalizată asupra prietenilor, care fac tot ce le stă în putință să vă debaraseze cât de cât de treburile de la locul de muncă. Vor doar să vă ajute, așa că nu ar strica să le acceptați invitația de a ieși împreună.

Horoscop de weekend 31 Martie - 1 Aprilie 2018: PEȘTI

În acest weekend, sunt șanse mari să vă întâlniți sufletul-pereche. Întâlniți o persoană care vă dă peste cap, în adevăratul sens al cuvântului.

sursă: yve.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL