Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP DE WEEKEND 19-20 mai 2018: Zodia care va primi un cadou incredibil

Saturday, 19 May 2018, 12:24 Sursă: REALITATEA.NET

HOROSCOP DE WEEKEND 19-20 mai 2018: BERBEC

În acest weekend, simți nevoia de o pauză, însă treburile casnice nu se vor face singure. În prima parte a weekendului ești solicitat în multe locuri, iar invitațiile în oraș parcă nu se mai opresc.

HOROSCOP DE WEEKEND 19-20 mai 2018: TAUR

O întâlnire cu un apropiat te va face să fii mai optimist și să uiți de griji. Duminică vei primi bani și nu vei rezista tentației să achiziționezi un mic cadou pentru fiecare membru din familie.

HOROSCOP DE WEEKEND 19-20 mai 2018: GEMENI

Începutul de weekend este unul promițător. Deși beneficiezi de întreaga atenție a partenerului de viață, ulterior vei simți un sentiment de singurătate mai accentuat. Duminică vei face o vizită unui apropiat.

HOROSCOP DE WEEKEND 19-20 mai 2018: RAC

În acest weekend, deși nu te aștepți, vei lega o prietenie cu un necunoscut sau vei restabili legătura cu o veche cunoștință. Sâmbătă, o veste îți va aduce zâmbetul pe buze.

HOROSCOP DE WEEKEND 19-20 mai 2018: LEU

Sâmbătă vei fi în centrul atenției, chiar dacă nu faci eforturi mari în acest sens. O vizită din partea unui apropiat va anula o întâlnire importantă de afaceri, însă nu îți face griji în această privință.

HOROSCOP DE WEEKEND 19-20 mai 2018: FECIOARĂ

Vei reprezenta un model pentru un apropiat și vei simți un sentiment de superioritate. Chiar dacă în ultima perioadă ai văzut că nu ești apreciat de către cei din familie, în acest weekend îți vei schimba complet opinia.

HOROSCOP DE WEEKEND 19-20 mai 2018: BALANȚĂ

Un cadou din partea unui membru al familiei este binevenit pentru tine, mai ales că ai nevoie de momente ca acestea. Dacă sâmbătă te vei ocupa de starea de sănătate, duminică vei primi o vizită de mult așteptată.

HOROSCOP DE WEEKEND 19-20 mai 2018: SCORPION

În urma unor rugăminți din partea unui membru al familiei, vei face un sacrificiu pentru acesta. Astfel, vei anula o mini-vacanță.

HOROSCOP DE WEEKEND 19-20 mai 2018: SĂGETĂTOR

Weekendul debutează cu o lungă plimbare, fie în alt oraș, fie pentru a cumpăra câteva ceva pentru casă. Duminică vei face rost de bani sau cadouri. 

HOROSCOP DE WEEKEND 19-20 mai 2018: CAPRICORN

Sâmbătă, cu ajutorul unui apropiat vei participa la organizarea unei mici petreceri cu ocazia unei aniversări a unui membru din familie. Sfârșitul weekendului nu reprezintă și sfârșitul distracției, căci vei continua să te distrezi în oraș alături de prieteni.

HOROSCOP DE WEEKEND 19-20 mai 2018: VĂRSĂTOR

Sâmbătă, ești pus în situația de a lua, poate, cea mai importantă decizie. Astfel, vei beneficia de sfaturile celor din jur.

HOROSCOP DE WEEKEND 19-20 mai 2018: PEȘTI

O veste te va determina să pornești la drum, iar ulterior pot apărea cheltuieli neprevăzute. Duminică vei accepta o invitație la cafea a unui apropiat, prilej pentru a sta la povești.

sursă: yve.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL