Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop de weekend 14-15 aprilie 2018: Sâmbătă este rost de bani pentru o zodie

Saturday, 14 April 2018, 00:35 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop de weekend 14-15 Aprilie 2018: BERBEC

În acest weekend, nativul din zodia Berbec se poate simți pe alocuri exclus de apropiați, deși va avea parte de invitații în oraș. Duminică seara, o veste îl determina să îşi schimbe planul pentru săptămâna ce urmează.

Horoscop de weekend 14-15 Aprilie 2018: TAUR

Nativul Taur este în centrul atenției prin intermediul pasiunilor sale din timpul liber. Sâmbătă este o zi perfectă să îşi folosească economiile din ultima perioadă pentru o achiziție importantă.

Horoscop de weekend 14-15 Aprilie 2018: GEMENI

Vei relua legătura cu o veche cunoștință, chiar dacă tu vei face primul pas, veți stabili o întâlnire în acest weekend. Duminică seară vei participa la un eveniment, un concert sau un film.

Horoscop de weekend 14-15 Aprilie 2018: RAC

O cunoștință mai veche te va căuta, îți va face o surpriză plăcută, ceea ce te va bucura enorm. Sâmbătă vei vizita un apropiat și vei profita de ocazie pentru a te destăinui. Cu siguranță te vei simți mai bine, eliberat.

Horoscop de weekend 14-15 Aprilie 2018: LEU

Nativul din zodia Leu caută să fie principalul erou al weekendului. Acesta va găsi o soluție pentru fiecare problemă a membrilor familiei, însă va cere o mână de ajutor pentru problemele sale.

Horoscop de weekend 14-15 Aprilie 2018: FECIOARĂ

Vei întâlni o persoană cu care rezonezi, chiar dacă nu ești prea sociabil. Sâmbătă este rost de bani, vei sta poate chiar peste program în cadrul locului de muncă, însă nu vei simți amprenta oboselii.

Horoscop de weekend 14-15 Aprilie 2018: BALANȚĂ

În acest weekend, nativul din zodia Balanță este în căutare de schimbări. Va prelua inițiativa și va încerca să facă mici modificări în amenajarea locuinței.

Horoscop de weekend 14-15 Aprilie 2018: SCORPION

O veste plăcută va strânge sâmbătă în jurul mesei întreaga familie a nativului. Spre seară, este posibil să primească o invitație la un eveniment. Sfârșitul weekendului îi aduce nativului timp liber pentru a se relaxa.

Horoscop de weekend 14-15 Aprilie 2018: SĂGETĂTOR

Încă de dimineață, weekendul nativului Săgetător se arată benefic. O ofertă pentru un loc de muncă îl va pune pe gânduri, însă se va lăsa influențat de părerile celor din jur mai mult decât este cazul.

Horoscop de weekend 14-15 Aprilie 2018: CAPRICORN

Sâmbătă vei fi încurajat de un membru al familiei în luarea unei decizii, poate te gândești la schimbarea locuinței. Sfârșitul weekendului aduce multă bucurie pentru Capricorn, căci a planificat deja o întâlnire importantă.

Horoscop de weekend 14-15 Aprilie 2018: VĂRSĂTOR

Pentru acest weekend, nativul din zodia Vărsător se pregătește intens, căci va participa la un eveniment important. Duminică se anunță o zi plină pentru nativ, printre activități se va strecura și timp pentru hobby-urile sale.

Horoscop de weekend 14-15 Aprilie 2018: PEȘTI

În acest weekend, vei participa la activități alături de membrii familiei, însă nu îți va face prea mare plăcere, căci lucrul în echipă nu e punctul tău forte. 

sursă: yve.ro

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL