Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop de weekend 13-14 ianuarie 2018: Zodia care primește acum o VESTE mult așteptată

Friday, 12 January 2018, 21:26 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop de weekend 12-14 ianuarie 2018: BERBEC

În prima parte a weekendului ai senzația că te afli pe locul doi în viața partenerului însă te va surprinde plăcut în a doua parte a sfârșitului de săptămână. 

Horoscop de weekend 13-14 ianuarie 2018: TAUR

Drumul spre succes se află mai aproape decât crezi, însă până acolo mai ai de trecut câteva weekenduri pline de muncă și nici acestea nu reprezintă o excepție.

Horoscop de weekend 13-14 ianuarie 2018: GEMENI

În acest weekend ești înconjurat de apropiați, într-o atmosferă relaxantă.

Horoscop de weekend 13-14 ianuarie 2018: RAC

La finalul săptămânii vei avea idei geniale pentru a petrece weekendul. Fie că ești înconjurat de prieteni, fie de colegii de lucru, zâmbetul nu piere de pe chipul tău. 

Horoscop de weekend 13-14 ianuarie 2018: LEU

Pentru moment, ești preocupat de probleme financiare, dar nu-ți neglija familia mai ales în acest weekend. Prima parte a finalului de săptămână vei fi plasat în centrul unor discuții care îți vor captiva atenția, în cadrul unei reuniuni de familie.

Horoscop de weekend 13-14 ianuarie 2018: FECIOARĂ

În acest weekend ești invitată la petrecere sau la o cină cu scop important. Ești în centrul atenției chiar sacă nu-ți propui acest lucru. Duminica, primești vești, iar starea de spirit se îmbunătățește.

Horoscop de weekend 13-14 ianuarie 2018: BALANȚĂ

Simțul umorului strânge în jurul tău persoane de același fel. La sfârșit de săptămână ești în plin proces de finalizare a unui proiect de mare amploare, care, desigur, îți va aduce multe beneficii.

Horoscop de weekend 13-14 ianuarie 2018: SCORPION

Acest weekend vine însoțit de mici conflicte între membrii familiei, la care ești nevoit să asiști. Indiferent de situație, nu vei deveni nervos, ci din contră, calm încercând să ameliorezi conflictele.

Horoscop de weekend 13-14 ianuarie 2018: SĂGETĂTOR

Distracția nu poate lipsi din acest weekend, dar pot apărea mici schimbări în planul tău. Prietenii par a nu fi interesați de ideile tale.

Horoscop de weekend 13-14 ianuarie 2018: CAPRICORN

În acest final de săptămână, nu vei rezista tentației de a nu accepta invitația prietenilor la distracție. Ai grijă însă deoarece te vei simți obosit în săptămâna ce urmează a fi plină de încercări.

Horoscop de weekend 13-14 ianuarie 2018: VĂRSĂTOR

Deseori nu ai nevoie de sfaturile unui apropiat și nu faci nicio alegere fără să te sfătuiască mai întâi. În acest mod procedezi în acest weekend când nu ai de gând să stai acasă. Dacă prietenii sunt de acord cu ideile tale, partenerul de viață aduce contraargumente la orice vorbă a ta.

Horoscop de weekend 13-14 ianuarie 2018: PEȘTI

În weekendul acesta, odihna este pe primul plan în mintea ta. De asemenea, te limitezi la o plimbare prin parc sau cititul unei cărți preferate. O mică reuniune de familie este posibilă în a doua parte a finalului de săptămână. yve.ro

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL