Tainele Sfintei Scripturi: Lucruri neştiute despre Biblie

Friday, 16 September 2016, 18:35, Sursă: REALITATEA.NET

Cea mai populară carte din lume, Biblia, are încă taine. Unii dintre cititorii Sfintei Scripturi pretind că au observat în Biblie lucruri mai puţin ştiute sau chiar necunoscute.


Adaugă părerea ta

 Iată o parte dintre acestea.

- Unicornul este menţionat în Biblie. De fapt, acest animal fantastic este menţionat de cinci oriîn carte şi este descris ca fiind un animal care seamănă cu un cal, dar care are un corn în frunte.

- Când un băiat de 14 ani, pe care îl chema George Stinney, a fost condamnat la moarte şi aşezat pe scaunul electric, el era atât de mic pentru scaunul morţii, încât a folosit Biblia pe care a aşezat-o sub el, pe scaunul electric.

Întâmplarea a făcut ca, după 70 de ani de la execuţie, să se constate că, de fapt, băiatul fusese nevinovat.

- Numărul "666" este perceput ca fiind numărul Satanei ("Numărul Bestiei"). Totuşi, potrivit Bibliei, acesta ar trebui să fie "616", dar, în concepţia populară, nu este atât de "cool" cum este "666".

- Termeni echivalenţi cu cei de leneş şi nefolositor au fost folosiţi pentru prima oară în Biblie.

- Dacă se împarte numărul de cuvinte din Biblie la numărul de versete, rezultatul aceste socoteli este 666. Dar cine ar mai avea răbdare să facă aşa ceva?!...

- Biblia este cartea care se fură cel mai mult. Probabil, pentru unii este prea scumpă. Dar, oricum, înţelepciunea Bibliei ar trebui să fie gratis pentru toată lumea.

Alte articole din: Ultimele Stiri